TurisMALL
powered by

Pastreaza-te in forma si in vacanta


Atunci cand pleci in vacanta scopul este unul clar: sa te simti bine si sa revii cu amintiri cat mai placute. Insa cand pornesti pe meleaguri noi, descoperirea specificului local in care intra de fiecare data si mancarea este o ispita cu care trebuie sa te lupti. Daca vrei sa nu te intorci din vacanta cu kilograme in plus atunci exista cateva directii destul de simple pe care ar fi bine sa le urmezi.

Daca inainte de a pleca in vacanta obisnuiai sa urmezi un program de exercitii la sala de fitness din zona, iti poti lua acest obicei cu tine. Intreaba la receptia hotelului daca exista o sala dedicata unde te poti antrena. Chiar daca aceasta nu este la fel de bine echipata, iti poti prelungi timpul petrecut pe fiecare aparat pentru a ajunge in final sa arzi toate caloriile necesare.

Pentru ca totusi esti in vacanta, nu iti vei petrece tot timpul in sala de fitness asa ca profita de alte modalitati de a arde calorii. Una dintre ele este sa lasi deoparte folosirea liftului. Scarile sunt foarte sanatoase. Daca locul in care te-ai cazat are o piscina, fa mai mult decat sa inoti putin ca sa te racoresti. Pune-ti muschii la treaba si incearca sa faci cat mai multe bazine.Incepe dimineata in forta cu o portie buna de jogging-ul sau exercitii de inviorare chiar in camera de hotel.

Pentru ca punctele unde poti manca fast-food sunt mult mai numeroase decat cele care ofera mancare sanatoasa, tentatia de a consuma alimente care cu siguranta te vor scoata din forma este mare. Trebuie sa iti propui sa eviti complet acest tip de restaurante care aduc satisfactie de moment pentru care mai apoi trebuie sa tragi din greu. Indreapta-te catre restaurante care au in meniu feluri mai usoare, mai sanatoase si la care poti opta pentru portii mai mici.

Cand comanzi un anumit fel de mancare la restaurant nu uita si partea verde a acestuia. O salata va acompania perfect felul doi si iti va echilibbra grasimile ingerate.

Descopera pietele locale. Dincolo de faptul ca plimbarea in sine printre culori si arome felurite te va binedispune, aici vei gasi garantat toate resursele de care ai nevoie pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata. In plus, ai ocazia sa descoperi o parte din specificul locului, sa vezi cum negociaza localnicii pretul la kilogram si care este cosul lor zilnic de cumparaturi.


1400

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Germania  |  Grecia  |  Ungaria  |  Spania  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cel mai sudic vulcan activ de pe Terra este Erebus din Antarctica.... In fiecare an, peste 20.000 persoane incearca sa escaladeze Kilimanjaro? Dintre acestia, 10 mor....
Dictionar turistic
Turism cultural - Forma de turism specializata care valorifica obiectivele turistice de ordin cultural ale unui oras, zona sau tara; vacanta cu motivatie culturala.
7 recomandari