Produse hoteliere esentiale pentru sejururi fara cusur

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Produse hoteliere esentiale pentru sejururi fara cusur


O călătorie reușită devine mai plăcută dacă și condițiile de cazare întrunesc anumite standarde și asigură tot confortul necesar turiștilor. Nu este ușor să administrezi un hotel, indiferent de câte stele are acesta, pentru că în bagajul de călătorie, turiștii iau cu ei și anumite așteptări care doresc să le fie îndeplinite.

De aceea, dotarea cu produse hoteliere, accesorii si echipamente HoReCa trebuie să fie făcută ca la carte, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oaspeților și pentru a-i face pe aceștia să devină clienți recurenți.

Așadar, ce produse hoteliere nu ar trebui să lipsească dintr-o unitate de cazare pentru ca oaspeții să se simtă bine, chiar dacă sunt departe de casă? Mulți turiști consideră că o bună conexiune la WiFi este exact ceea ce au nevoie, parcarea gratuită cântărește mult, un televizor în cameră este esențial, o lenjerie de pat nouă dar și articole de toaletă de înaltă calitate.

Însă pentru a le câștiga votul de încredere trebuie să primească ceva mai mult precum uscătoare de păr profesionale, minibar/frigider, seif și consumabile hoteliere de calitate.

Pentru dotarea corespunzătoare a unității dvs de cazare, găsiți cele mai potrivite soluții și produse hoteliere, accesorii si echipamente HoReCa în magazinul online IgienaPHS.ro.

Uscătoarele de păr hoteliere Valera – eficiență și consum redus

Putem considera că uscătoarele de păr nu trebuie să intre la capitolul “extra” ci la elementele esențiale. Însă calitatea uscătoarelor de păr hoteliere trebuie să fie una superioară pentru a asigura, în primul rând, siguranță, o uscare rapidă dar și un consum redus, care să fie compatibil cu bugetul hotelului.

De aceea, gama de uscătoare hoteliere profesionale Valera, liderul incontestabil în domeniu, apreciat de marile lanțuri hoteliere din întreaga lume, este completată în permanență cu modele inovatoare ce au la bază tehnologii de ultima generație.

Prin ce se remarcă uscătoarele de păr hoteliere Valera? Având 3 nivele de siguranță, motoare puternice și fiabile ce rezistă la mii de ore de funcționare, cu mânere ce nu se încălzesc pe toată durata utilizării, uscătoarele hoteliere Valera devin, cu siguranță, alegerea potrivită.

Minibarurile – pentru un mic răsfăț la final de zi

Minibarurile permit oaspeților să aibă la îndemână o băutură rece când ajung în cameră, fără a mai fi nevoie să coboare pentru un pahar până la restaurant. Personalul administrativ trebuie însă să fie vigilent și să se asigure în permanență că acesta nu rămâne gol.

Recomandăm minibarurile ce au la bază tehnologia prin absorbție pentru a fi silențioase și a nu deranja pe cei cazați. Capacitățile diferă în funcție de dorințe și variază între 25 l și 50 l și pot avea ușa de sticlă sau plină. Minibarurile hoteliere sunt de două feluri: cu absorbție și termoelectrice. Prima categorie asigură un înalt grad al calității și este foarte silențios.

Minibarurile termoelectrice folosesc tehnologia C-pentan, care este 100% Eco Friendly, și au un sistem de răcire Peltier cu defrigerare automată.

Seifurile – siguranța înainte de orice

Coșmarul oricărui turist este să rămână fără acte, carduri, chei sau bani atunci când călătorește. De aceea, chiar în faza de rezervare a camerelor, convingeți-vă clienții că siguranța lor este o prioritate pentru dvs. iar ei vor aprecia acest lucru. Dacă această situație nu este îndeplinită, atunci ratingurile celor ce vă trec pragul s-ar putea să fie unele mici sau să vă ocolească din start.

Seifurile sunt de mai multe feluri: automate, semi-automate, cu sau fără display. Dacă nu dispuneți de un buget suficient pentru amplasarea acestora în fiecare cameră, atunci o idee bună este ca măcar recepția să fie dotată cu unul.

Consumabilele hoteliere – răsfăț personal

Fie că le uită acasă sau evită să își ia în bagaje cosmetice personale din cauza limitărilor de cantitate de la aeroport din bagajele de mână, mulți turiști se bazează pe cosmeticele hoteliere din cameră. De aceea, acestea trebuie să fie de calitate, să fie blânde cu pielea lor dar și cu bugetul hotelului.

Managementul poate opta pentru două tipuri de consumabile hoteliere: cele clasice, ambalate individual, sau cele reutilizabile, pe baza de dispensere.

Consumabilele și cosmeticele hoteliere ambalate individual pot fi mult mai elegante datorită ambalajului deosebit și pot fi personalizate cu logo-ul unității de cazare. Pe de altă parte, cele cu sistem refill precum cosmeticele hoteliere și dispenserele de la compania elvețiană Hyprom sunt eco-friendly, permit o reumplere rapidă, nu pot fi sustrase și nu necesită înlocuire imediat ce camera a fost eliberată. Astfel costurile sunt eficientizate la maxim. Indiferent de opțiune, fiecare prezintă avantajele sale, trebuie doar să găsiți opțiunile compatibile cu bugetul și stilul hotelului.


24

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul din Madrid (Madrid Carnival)
In fiecare an, la sfarsitul lui februarie/inceputul lui martie, Madridul sarbatoreste prin petreceri..
Grecia  |  Italia  |  Irlanda  |  Malta  |  Germania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Vulpea Zburatoare este cea mai mare specie de liliac. Traieste in Asia si are o anvergura a aripilor de 1,7 metri.... In antichitate, pentru egipteni, berea era cea mai importanta hrana, iar berea bautura lor favorita?...
Dictionar turistic
Weekend - Week-end - Timpul liber de la sfarsitul saptamanii, ce poate fi petrecut practicand turismul (turism de sfarsit de saptamana), de regula, in destinatii turistice relativ apropiate de zona de resedinta.
7 recomandari