Protejeaza-ti masina cu asigurarea Casco de la Generali. Acum, cu rovinieta inclusa!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Protejeaza-ti masina cu asigurarea Casco de la Generali. Acum, cu rovinieta inclusa!


BUCURESTI

Masina a devenit un bun indispensabil. Fie ca o folosesti pentru a merge la serviciu, la cumparaturi sau in vacanta, pare tot mai greu de imaginat viata fara masina. Insa lucruri imprevizibile se pot petrece oricand. Ca sa nu fii nevoit sa scoti brusc din buzunar sume mari de bani pentru a-ti repara masina, o asigurare Casco de la Generali va acoperi toate pagubele.

Ce este o asigurare Casco

O polita Casco este o asigurare care iti protejeaza autoturismul de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca esti tu sau altcineva responsabil de producerea acestora. Cum se intampla asta? Compania de asigurari cu care ai incheiat polita te despagubeste astfel incat sa te poti baza pe masina ta in orice moment.

In vreme ce asigurarile RCA si Carte Verde sunt obligatorii in cazul in care ai o masina cu care circuli pe drumurile publice si sunt utile in cazul in care ai avariat o alta masina, asigurarea Casco are grija de masina ta.

De ce sa alegi Casco de la Generali

Pe piata sunt o multime de societati de asigurare la care poti incheia o polita Casco. Dar atunci cand vine vorba despre masina ta, cea in care ai investit o multime de bani si de care ai atata nevoie, trebuie sa te asiguri ca faci alegerea cea mai buna.

Generali, una dintre cele mai mari societati de asigurare din intreaga lume, a fost premiata in ultimii ani pentru calitatea serviciilor si pentru fair-play-ul demonstrat in relatia cu clientii. Mai mult, compania si-a capatat un renume excelent datorita calitatii serviciilor oferite clientilor sai si pentru plata rapida a despagubirilor.

Asigurarea completa

Generali a creat mai multe tipuri de asigurare Casco, adaptate necesitatilor fiecaruia. Astfel, esti despagubit in primul rand in caz de accident rutier, de furt sau tentativa de furt, vandalism, pierderea sau furtul cheilor, accidente cu autor necunoscut, calamitati naturale, incendiu, trasnet, explozie, loviri, ciocniri sau izbiri.

Dar la Generali ai o multime de alte avantaje la polita de asigurare Casco. Pe de o parte, ai un numar de telefon special la care raspunde la orice ora cineva gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie. In plus, daca incidentul rutier a avut loc pe teritoriul Romaniei, in cel mult 24 de ore se va face constatarea daunelor, un inspector specializat intocmind o fisa in baza careia vei fi despagubit.

Si pentru ca masina este importanta pentru tine, cu polita Casco primesti si un autoturism la schimb pe toata durata reparatiei, daca masina ta este nedeplasabila. Generali te asigura si ca autoturismul tau va fi reparat doar cu piese originale, iar decontarea cheltuielilor se va face direct cu service-ul auto, astfel incat tot ce va trebuie sa faci tu este sa iti ridici masina atunci cand este gata.

Pe site-ul generali.ro iti poti calcula singur valoarea politei Casco, astfel incat sa cunosti din start costurile asigurarii.

Asigurare 2 in 1: Casco si rovinieta

Generali a mai adaugat un bonus la asigurarea Casco: rovinieta cadou! Astfel, daca inchei o polita Casco cu fransiza la Generali si achiti integral valoarea ei, primesti cadou o rovinieta valabila 12 luni. In cazul in care alegi sa platesti semestrial polita Casco cu fransiza, rovinieta pe care o primesti este valabila trei luni. Astfel, la incheierea asigurarii primesti automat cardul special pentru activarea rovinietei gratuite.

Poti fii sigur de faptul ca o asigurare Casco Completo incheiata la Generali te scuteste de o multime de batai de cap si de timpul si banii pierduti prin service-urile auto.

Sursa foto: unwallpapers.com


1274

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sant Joan Festival
Capitala Cataloniei gazduieste unele dintre cele mai vibrante si pline de culoare festivaluri din lu..
Italia  |  Cehia  |  Romania  |  Belgia  |  Germania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Cea mai mare temperatură înregistrată pe Pământ a fost de 54.0 °C (129.2 °F) și a fost înregistrată la data de 20 iunie 2013, atât în Valea Morții din California, cât și la Mitribah, Ku... Scoicile producatoare de perle negre sunt cele din genul "Pinctada margaritifera"....
Dictionar turistic
Han - Unitate de cazare traditionala cu dotari modeste, restaurant si un numar restrans de locuri de cazare. Hanul este pozitionat in afara oraselor, la incrusisarile drumurilor sau in apropierea centrelor urbane si se bucura de o pozitie pitoreasca.
7 recomandari