Pune restaurantul intr-o lumina buna cu o terasa moderna, confortabila, in pas cu tehnologia

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Pune restaurantul intr-o lumina buna cu o terasa moderna, confortabila, in pas cu tehnologia


Pentru o afacere HoReCa de succes în vremurile pe care le traversăm, este necesar să te adaptezi tendințelor și mai ales nevoilor care au apărut odată cu pandemia.

Clienții caută locuri confortabile, spațioase, aerisite și nu în ultimul rând moderne. Oamenii își văd mai departe de viață, călătoresc, participă la întâlniri de afaceri, ies cu prietenii - poate nu atât de des ca înainte, dar totuși o fac.

Dacă ai nevoie de o terasă la hotel sau restaurant în pas cu ultimele tendințe arhitecturale și tehnologice, Sun Leader îți vine în întâmpinare cu soluții inedite: pergole retractabile, închideri din sticlă electrice, accesorii utile și moderne pentru terase funcționale tot timpul anului.

Cum să pui locația într-o lumină mai bună cu terasa?
Vremea în România este destul de capricioasă: acum e soare, acum plouă și nu credem că există situație mai neplăcută pentru un proprietar de restaurant decât terasa care se golește într-o clipă la schimbările bruște de vreme.

Atunci când ai terasă cu pergole retractabile la restaurant, clienții te vor căuta și își vor petrece timp îndelungat acolo. Dacă au nevoie de aer curat și soare, tot ce trebuie să facă este să anunțe personalul, iar cu o simplă acționare pe butonul telecomenzii sau din aplicația mobilă, foile din sticlă se vor ridica ori vor coborî, terasa se va acoperi sau descoperi.

Sisteme potrivite pentru terase de hotel sau restaurant
Închiderile electrice din sticlă sunt foarte elegante, practice și utile. Cu ajutorul lor poți separa spațiile între fumători și nefumători, poți chiar să lași vizibilitate înspre bucătărie, pentru ca clienții să vadă cum li se prepară mâncarea.

În funcție de sistemul ales, foile de sticlă coboară și se transformă într-o balustradă elegantă, sau urcă facilitând astfel trecerea.

Cu pergolele retractabile Sun Leader, poți amenaja o mulțime de spații: terasă hotel, terasă pentru restaurant sau cafenea, chiar și săli de evenimente.

Tipurile de pergole retractabile pentru restaurant sunt foarte versatile și îți permit să le folosești în aproape orice fel de spațiu. Îți poți construi chiar propria terasă de la zero, pe structură independentă.

Poți alege să acoperi terasa cu o pergolă din material PVC sau cu pergole bioclimatice din lamele de aluminiu. Acestea din urmă sunt potrivite dacă ai un restaurant într-o zonă în care ninge abundent și te poți bucura de funcționalitatea ei tot timpul anului. În plus, poți controla gradul de aerisire datorită lamelelor care se rotesc și se retrag și poți opta pentru umplerea lor cu spumă poliuretanică.

Atmosfera pe o astfel de terasă este inegalabilă: lumini difuze, muzică plăcută, confort, temperatură perfectă! Tot ce își pot dori clienții în materie de locuri de petrecere a timpului liber în mod plăcut.

Poți să îți alegi culoarea reprezentativă a brandului sau ce culoare vrei pentru pergole și stâlpii de susținere. Totul va ieși așa cum vizezi!

Un inginer cu experiență va veni să facă toate măsurătorile, să analizați împreună ce nevoi și preferințe ai, iar apoi să se asigure că toate detaliile sunt furnizate producătorului pentru comanda ta.

O terasă cu pergole retractabile Sun Leader este o investiție de zeci de ani cu minimă întreținere.

Clienții sunt atrași de un restaurant amenajat cu gust, confortabil și cu detalii gândite pentru confortul lor, așadar investiția merită. Nu contează că afară este soare arzător, vânt puternic, ploaie, grindină sau zăpadă - terasa ta va fi mereu plină, clienții și afacerea ta în siguranță!


103

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fiesta de San Isidro - Madrid
Fiesta de San Isidro este un eveniment organizat anual pe 15 mai, in cinstea patronului spiritual al..
Belgia  |  Olanda  |  Romania  |  Italia  |  Germania  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Multe dintre cele mai faimoase si mai scumpe picturi ale lumii apartin pictorilor renascentisti italieni: Michelangelo, Leonardo da Vinci, Boticelli si Rafael. Monalisa lui Leonardo de Vinci (Muzeu... In Ohio nu exista niciun lac natural, toate fiind facute de mana omului?...
Dictionar turistic
Turism verde - Forma naturala de turism, sustinatoare a naturii; protectia mediului in turism.
7 recomandari