Răzbate prin jungla urbană cu FMN Rent

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Răzbate prin jungla urbană cu FMN Rent


Pentru cineva neinițiat, o călătorie prin București de unul singur poate crea numeroase dezamăgiri. Farmecul capitalei, pe care o știm din fotografii sau din filme, poate fi eclipsat de traficul infernal și de comportamentul uneori suburban al multora dintre participanții la traficul bucureștean. Nici apelarea la mijloacele în transport în comun sau la companiile de taxi nu te scutește de probleme.

Nu puțini sunt cei care se plâng de prețurile exagerate pe care le practică taximetriștii bucureșteni, mai ales dacă tocmai ai debarcat pe unul dintre aeroporturile capitalei. Chiar și cu aparatul pus, cu bon fiscal și cu un comportament ireproșabil, te poți trezi că o cursă cu taxiul de la Aeroportul Otopeni până la hotel sau la sediul unei companii te poate costa cât o noapte de cazare la hotel.

Acesta este motivul pentru care în sprijinul tău vin specialiștii de la fmnrent.ro, un site specializat în inchirieri auto Otopeni. Prin intermediul acestei platforme, poți închiria autoturisme pe perioada sejurului tău în capitală, care să îți facă șederea mult mai sigură și mai plăcută.

Drumul de la aeroport, mai sigur și mai confortabil

Este poate necesar să amintim avantajele nete pe care ți le oferă apelarea la o firmă de inchirieri auto Otopeni sau de oriunde din capitală. În primul rând, nu mai ai de-a face cu serviciile clasice de taximetrie care, așa cum am arătat și mai sus, te pot pune în situații de-a dreptul stânjenitoare, prin prețurile pe care le practică.

Din acest motiv, dacă nu ești din București, o prospectare a pieței de taximetrie din Capitală nu ar strica, înainte de a apela la aceste servicii. Nici chiar serviciile alternative de tip Uber nu îți oferă economii substanțiale. Iar dacă ești un om de afaceri sau chiar un turist care dorește să călătorească mai mult, să ajungă în mai multe puncte de interes pe parcursul unei zile, atunci e clar că alegerea serviciilor tradiționale de taximetrie nu este una avantajoasă pentru tine.

Lucrurile se pot schimba însă radical prin apelarea la serviciile de închirieri auto Otopeni. Cu punct de ridicare situat chiar în incinta Aeroportului Otopeni, specialiștii de la fmnrent.ro îți pot oferi soluția perfectă pentru tine. Astfel, drumurile tale prin capitală vor fi mult mai eficiente și fără stresul de a nu ajunge la timp la o întâlnire de afaceri din cauza lipsei unui mijloc de transport adecvat.

Nu în ultimul rând, odată ce apelezi la închirieri auto Otopeni, vei putea călători cu autoturismul închiriat oriunde în București și chiar în afara acestuia, singura ta preocupare fiind doar asigurarea combustibilului necesar. În principiu, fmnrent.ro îți pune la dispoziție o mașină cu rezervorul plin, datoria ta fiind să o returnezi în aceleași condiții, odată cu predarea cheilor.

Cum rezervi și închiriezi de pe fmnrent.ro


În ceea ce privește modul efectiv de închiriere a autoturismelor pe fmnrent.ro, acesta se desfășoară extrem de simplu și de intuitiv. Dacă ai intrat deja pe platforma online, ai de completat câteva câmpuri electronice, în care precizezi locația și data de ridicare a autoturismului și cele de predare a acestuia.

Odată completate aceste formalități, mașina ta va fi reținută, în cazul în care este disponibilă. Restul formalităților, precum și alte informații necesare, pot fi obținute scriind pe office@fmnrent.com sau la numărul de telefon +40 742 923 150.


71

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Italia  |  Malta  |  Olanda  |  Cehia  |  Marea Britanie  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cei mai inalti oameni din lume traiesc in Africa. Acestia sunt reprezentantii tribului "watusii" si au o inaltime de pana la 2,40 m.... Parul este una din cele mai rezistente parti ale corpului uman, degradandu-se extrem de lent. Mumiile care au fost descoperite in Egipt inca aveau par pe capete, desi trecusera intre timp mii de ani. ...
Dictionar turistic
Statiune balneara - Localitate care dispune de factori terapeutici (ape minerale, mofete, namoluri terapeutice) si amenajari (cazare, balneatie, alte servicii) care permit valorificarea factorilor terapeutici pentru tratarea anumitor afectiuni.
7 recomandari