Rent a Car. Top 3 locuri de vizitat cu un Mercedes-Benz inchiriat

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Rent a Car. Top 3 locuri de vizitat cu un Mercedes-Benz inchiriat


Nu toata lumea iubeste toamna. Unii sunt sensibili la scaderile de temperatura, altii devin morocanosi de la zilele ploioase interminabile. Toamna ofera insa peisaje naturale de o frumusete incredibila, si ce poate fi mai frumos decat sa admiri magia toamnei de la volanul unui Mercedes-Benz, fie si inchiriat printr-un serviciu de Rent a Car.

Romania nu duce lipsa de peisaje de basm, iar odata cu venirea toamnei, aproape fiecare sosea din tara devine o adevarata galerie de arta in aer liber.

De aceea, in continuare vom vorbi despre 3 dintre traseele din Romania pe care toamna le transforma in adevarate peisaje de basm si care iti ofera o experienta de neegalat, daca le parcurgi la volanul unei masini Mercedes de inchiriat.

1. Defileul Jiului
Prin Defileul Jiului trece una dintre cele mai spectaculoase sosele din Romania.

Cu o lungime de aproximativ 33 de kilometri, drumul iti dezvaluie un peisaj de basm care continue intreaga paleta de culori ruginii ale toamnei.

De asemenea, te poti bucura de o experienta unica de condus, parcurgand tunelurile sapate in munte si poti chiar sa zaresti nenumarate specii de animale.
Pentru o experienta completa de condus prin Defileul Jiului, noi recomandam parcurgerea traseului la volanul unui Mercedes-Benz Clasa CLA 200 CDI, pe care il poti inchiria de la Centrul Autorizat Auto Schunn Rent a Car Deva.

Centrul de inchirieri auto Deva al Auto Schunn iti pune la dispozitie masina pentru numai 110 euro/zi.

Si cum la volanul unui Mercedes-Benz condusul in sine reprezinta experienta ultima si nu destinatia, nici nu vei simti cand ai parcurs cei 126 de kilometri, care este distanta dintre Deva si Defileul Jiului, un traseu pe care il vei parcurge in aproximativ 2 ore.

Drumul este practicabil pe tot parcursul anului.

2. Valea Draganului
Valea Draganului este pozitionata in zona comunei Poieni din judetul Cluj.

Zona ofera un peisaj incredibil, o panorama extraordinara asupra lacului de acumulare alimentat de raurile Dragan si Sebesel pe care o poti admira de pe Barajul Dragan, cunoscut si sub numele de Barajul Floroiu.

Pe Valea Draganului poti ajunge cel mai repede din Cluj-Napoca, dar daca vrei sa strabati superba vale sis a admiri peisajul magnific de toamna la volanul unui Mercedes-Benz, cel mai bine ar fi sa pleci din Arad.

Nu inainte, insa, de a trece pe la Centrul de Rent a Car Auto Schunn Arad si sa inchiriezi un Mercedes-Benz Clasa GLA 180.

La centrul de inchirieri auto Arad al Auto Schunn poti inchiria un GLA pentru numai 120 de euro pe zi, iar de la Arad nu te despart decat 200 de kilometri, practic o aruncatura de bat, pentru ca intreg traseul este de o frumusete extraordinara, iar autoturismul Mercedes-Benz amplifica sim ai mult starea de bine.

Trebuie, insa, sa tii cont de faptul ca este interzisa oprirea masinilor pe Barajul Dragan, precum si filmatul si fotografiatul, ceea ce poate fi un avantaj, pentru ca te vei bucura pe deplin de peisaj.

Traseul de pe Valea Draganului este practicabil pentru tot timpul anului.

3. Cazanele Dunarii
Zona Cazanelor iti ofera, fara doar si poate, unele dintre cele mai spectaculoase chei din Romania.

Cu o lungime de 141 de kilometri, parcurgerea Cazanelor Dunarii reprezinta o aventura care te va marca pentru totdeauna, cu peisaje greu de descris in cuvinte, mai ales toamna, cand mozaicul coloristic al frunzelor ofera o experienta vizuala de neegalat, iar calatoria la volanul unui Mercedes-Benz va fi exact ce trebuie.

Iar daca vrei, intr-adevar, sa ai parte de aventura vietii tale, cel mai frumos traseu pe care il poti urma pentru a ajunge la Cazanele Dunarii este plecand de la Sibiu, la volanul unui Mercedes-Benz E 350 d Cabrio, inchiriat de la Centrul Rent a Car Sibiu al Auto Schunn.

Te vei bucura de 350 de kilometri de traseu incredibil de frumos. Vei strabate Meridionalii, vei trece prin Sebes, Hunedoara, Hateg si alte locatii superbe, si vei merge de-a lungul Carpatilor Occidentali pana la Cazane.

Pretul de inchiriere pe zi al unui Mercedes E 350 Cabrio, de la centrul de inchirieri auto Sibiu al Auto Schunn este de numai 200 de euro pe zi, o nimica toata pentru experienta incredibila pe care o vei trai.

Acestea sunt cele 3 locuri din Romania pentru care noi garantam ca iti vor ramane impregnate in minte toata viata, daca le vei vizita in perioada toamnei. Iar daca alegi sa le vizitezi la volanul unei bijuterii Mercedes-Benz, experienta trait ate va lasa fara cuvinte.


53

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Italia  |  Franta  |  Spania  |  Germania  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Anumiti pesti reusesc sa traiasca in conditiile de la Polul Sud, deoarece au in corpul lor o glicoproteina care indeplineste exact functia antigelului intr-un radiator de automobil; traiesc aici 6 -7 ... Crocodilii inghit pietre, ca sa capete greutate si sa se scufunde mai adanc?...
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari