TurisMALL
powered by

Repara orice masina agricola!


Tractorsud.ro ofera clientilor posibilitatea de a-si repara singuri masinile agricole, deoarece gama de piese disponibila site-ul magazinului este cu adevarat mare si face fata oricarei exigente din partea clientilor. Ce piese gasesc clientii pe acest site?

Cu siguranta, pe tractorsud.ro sunt disponibile produse de baza precum filtre, curele, motor, transmisie, punte fata, tiranti si cuple de tractare, penumatice si hidraulice, cabina si caroserie, produse electrice si foarte multe accesorii.

Adevarul este ca, de-a lungul anilor, multi agricultori nu aveau de unde sa isi cumpere personal piese de tractor, iar service-urile care se ocupau de mentenanta pentru astfel de masinarii taxau dublu pentru servicii de reparatie. Avand la dispozitie piese utilaje agricole pentru orice fel de tractor sau combina, clientilor le este foarte comod sa comande piesa online pentru a primi produsele direct acasa. 

Cele mai cautate piese combina se gasesc pe site-ul tractorsud.ro, iar acestea vin in ambalaje cu instructiuni si numar de serie. Tractoarele au fost concepute initial pentru a inlocui animalele de lucru, cum ar fi boii si caii, pe care oamenii le foloseau pentru a trage carute si pluguri. Unul dintre pionierii tractoarelor moderne, industriasul american Henry Ford, a primit cel putin o parte din inspiratia sa dintr-o simpla hotarare de a veni cu ceva mai bun decat calul pentru a face o munca mai eficienta in ferme. De exemplu, in ziua de azi, noul tractor Quadtrac 620 stabileste noi etaloane de productivitate la lucrul pe camp, fiind cel mai puternic tractor din lume aflat in productia de serie. Cu o putere nominala de 628 CP, motorul acestui utilaj poate furniza la nevoie chiar si 692 CP. 

Prin anii 1800, peste 50% din populatia SUA lucra in agricultura, in prezent doar 2% din populatia SUA lucreaza in agricultura. Acest lucru s-a intamplat, in principal, datorita aparitiei combinei de cereale. Combina este un utilaj agricol utilizat la recoltarea cerealelor, fara sa fie nevoie ca mii de oameni sa fie folositi pentru aceasta sarcina. Numele acesteia provine de la faptul ca poate efectua mai multe operatii: secerare, treierare, separare, etc.
 
Tractorul si combina reprezinta masinariile principale in ziua de astazi, mai ales cand vorbim de agricultura moderna. Din fericire, pe site-ul Tractorsud.ro clientii pot sa gasesca o multime de piese de schimb pentru combina si tractoare. De asemenea, la agricultura nu sunt folosite doar combina si tractorul, dar si plugul care este unul din cele mai importante utilaje agricole moderne, deoarece reduce cu mult timpul pierdut de fermieri pentru pregatirea terenului agricol. Ganditi-va cat timp ar fi pierdut un fermier pe camp, in soare si caldura, lucrand pamantul cu un plug tras de cai sau chiar manual. Acest lucru poate fi facut mult mai rapid acum, cu ajutorul unui plug atasat la tractor.

Semanatorile sunt utilaje agricole folosite pentru a introduce semintele in sol la o anumita adancime. Acestea pot fi liniare (pentru produse precum graul sau orzul) si de precizie (pentru produse precum fasolea sau porumbul). Fara ajutorul acestor inventii, agricultura moderna nu ar mai fi ceea ce cunoastem cu totii. Intretinerea echipamentelor si masinariilor pentru munca la camp sunt o investitie obligatorie pentru toti cei care au facut un trai din agricultura!


20

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Turcia  |  Marea Britanie  |  Italia  |  Franta  |  Cehia  |  Olanda  | 
Stiai ca?
In Estonia, taierea painii cu un cutit este considerata lipsa de respect. Painea trebuie rupta si impartita cu mainile.... Canada are mai multe lacuri decat restul tarilor din lume la un loc?...
Dictionar turistic
Zona turistica - Teritoriu de mare intindere, de o complexitate geomorfologica, care include mai multe obiective, localitati sau complexe turistice si care poate prezenta o caracteristica aparte, fiind astfel posibila delimitarea de alte zone.
7 recomandari