Reteta cu produse de la Vascar care "uneste" bucataria romaneasca si cea italiana

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Reteta cu produse de la Vascar care "uneste" bucataria romaneasca si cea italiana


Compania Vascar, unul dintre principalii producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din Romania, ofera pe site-ul sau cateva sugestii de retete, create de celebrul bucatar Horia Varlan, care imbina bucataria romaneasca si cea italiana, reusind sa aduca laolalta gusturile cu care suntem obisnuiti din copilarie si savoarea specifica preparatelor italienesti.

In continuare, va prezentam o astfel de reteta, incluzand lista ingredientelor si modul de preparare, purtand semnatura carismaticului chef cu care Vascar are o colaborare de lunga durata.

Risotto cu pulpe de pui si carnati plai picanti

Ingrediente (pentru 8 persoane):

- 600 de grame de pulpe de pui dezosate, taiate in cuburi;
- doi carnati plai picanti de la Moldova in Bucate (brand premium Vascar), de aproximativ 120 de grame fiecare, taiati felii;
- 4 linguri de ulei de floarea soarelui;
- 2 cepe medii tocate marunt;
- 2-3 catei de usturoi, taiati in feliute;
- 500 de grame de orez cu bob rotund;
- 200 de grame de mazare boabe;
- 3 litri de supa de pasare;
- sare si piper negru macinat, dupa gust;


Mod de preparare:

1. Se soteaza usor ceapa si usturoiul intr-o cratita de mici dimensiuni, la temperaturi joase. Dupa cateva minute, se adauga cuburile de pui, amestecand frecvent, iar, dupa alte cateva minute, se adauga feliile de carnat;

2. Cand cuburile de pui s-au rumenit, se adauga orezul, amestecandu-se 2-3 minute, dupa care 1-2 polonice de supa calda, continuand amestecarea, pentru ca orezul sa incorporeze cu usurinta supa;

3. Cand au mai ramas doar 2-3 polonice de supa, se adauga condimentele si mazarea, alaturi de restul supei. Se amesteca pana cand supa a fost incorporata, iar risotto are un aspect cremos;

4. Se serveste risotto cu salata verde.

Ciuburciu (Vascar): “Facem eforturi pentru a oferi clientilor nostri mese gustoase si experiente unice”

Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu, care a preluat conducerea companiei cu sediul in Vaslui in anul 2017, dupa ce anterior a condus Departamentul de Marketing, spune ca brandul pe care il manageriaza pune intotdeauna clientii pe primul plan.

“La Vascar, clientii sunt intotdeauna pe primul loc. Ne gandim la ei in fiecare moment, tocmai de aceea facem eforturi pentru a le oferi mese gustoase si experiente unice. Le respectam alegerile si exigentele si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care acestia si-l doresc, sa fim buni in tot ceea ce facem”, spune Directorul General.

Vlad Ciuburciu mai precizeaza ca, dintre toate ingredientele mentionate mai sus, unul este cel mai important. Este vorba despre pasiune. “Stim foarte bine ca nu putem excela in niciun domeniu daca nu exista pasiune. Putem lucra cu cele mai moderne tehnologii si cele mai bune retete, insa secretul mancarii gustoase este sa o prepari cu suflet. Acesta este, cu siguranta, cel mai important ‘ingredient’ pe care il folosim zi de zi, in fiecare preparat”, incheie Directorul General Vascar.


134

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Malta  |  Grecia  |  Franta  |  Cehia  |  Italia  |  Olanda  | 
Stiai ca?
Thailanda se mai numeste si "Tara fericirii".... O placinta se poate taia in 8 bucati din 3 miscari?...
Dictionar turistic
Telescaun - Instalatie mecanica de transport pe cablu, cu o miscare continua, pe care se deplaseaza scaune, in general cu o capacitate de 1-2 persoane.
7 recomandari