Sibiu – o destinație magică pentru sărbătorile de iarnă

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sibiu – o destinație magică pentru sărbătorile de iarnă


SIBIU

Se apropie sărbătorile de iarnă și toată lumea este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru vacanță. Unii vor să fugă de frig și zăpadă pe insule exotice. Alții, dimpotrivă, caută cele mai bune stațiuni de schi unde să practice sportul preferat. Echipa Cronoscar pentru închirieri auto în Sibiu vă recomandă cel mai iubit și cunoscut oraș din Ardeal pentru a petrece sărbători magice.

Sibiu: oraș medieval și modern, model de civilizație și dezvoltare sustenabilă
De ce vă recomandăm Sibiul ca destinație pentru sărbătorile de iarnă? Pentru că credem că oricine poate avea o vacanță minunată aici, orice ar căuta. Pentru cei care doresc linișite și tihnă, străduțele înguste păstrate intacte din perioada medievală sunt un decor perfect pentru plimbări.

Pentru cei care sunt entuziasmați de statutul de capitală gastronomică europeană, numeroasele restaurante din Sibiu sunt gata să demonstreze varietatea și gustul deosebit al artei culinare locale.

Iar pentru cei care vor să practice sporturile de iarnă, biroul Cronoscar pentru rent a car în Sibiu recomandă stațiunea Păltiniș, cu pârtii de schi pentru toți practicanții acestui sport, de la începători la experți.

Târgul de Crăciun din Sibiu: un loc magic pentru toate vârstele

Știți că sunt numeroși oameni care rezervă mașini de închiriat din București către Sibiu doar pentru a vizita târgul de Crăciun? Deși au vacanțe rezervate în alte zone din țară, doresc să experimenteze măcar o dată magia acestui celebru târg.

Nu o spunem doar noi, chiar și presa internațională compară târgul de Crăciun din Sibiu cu cel din Viena sau Paris. Cu o tradiție de 12 ani, acest târg păstrează elementele tradiționale care l-au făcut atât de iubit de localnici și turiști, dar aduce și ceva nou în fiecare an.

Pe lângă concerte live și căsuța lui Moș Crăciun, organizatorii târgului îi invită pe vizitatori să participe la ateliere creative tematice, cum ar fi crearea de căsuțe din turtă dulce sau pictarea globurilor de Crăciun.

Un loc unde se întâlnesc armonios mai multe culturi
Pentru echipa Cronoscar de închirieri auto în Sibiu, acest oraș este chintesența multiculturalismului. Etnici români, germani și maghiari conviețuiesc aici de secole și au creat o cultură deosebită, care se vede atât în arhitectură, cât și în arta culinară.

Orice turist se simte binevenit, deoarece sibienii au învățat arta toleranței și a conviețuirii armonioase. A fi diferit este ceva care se sărbătorește, un adaos la spiritul sibian, o contribuție la o societate vie și mereu în schimbare.

O provocare mereu la modă: plimbarea pe Podul Minciunilor
Dacă ați ales acest oraș ca destinație de vacanță, puteți ateriza pe aeroport și să rezervați oricare din cele peste 100 de mașini de închiriat în Sibiu, apoi să vă îndreptați spre Podul Minciunilor, care leagă Orașul de Jos cu Orașul de Sus.

Tradiția spune că dacă cineva rostește o minciună în timp ce stă pe pod, acesta se va prăbuși. Întrucât podul rezistă din anul 1859, credem că nimeni nu s-a încumetat să testeze această legendă până în prezent…

Activități creative și pentru cei pasionați de noile tehnologii
Sibiu nu este doar un oraș dedicat istoriei și tradiției. Își dorește să atragă și generațiile tinere, pasionate de tot ce este nou și în tendințe. Pentru Crăciunul 2019, de exemplu, târgul de Crăciun va oferi și un atelier de Pixel Art. Folosind tehnicile digitale, participanții sunt invitați să își exprime creativitatea - și nu numai pe teme legate de sărbători.

Oricum ați dori să petreceți sărbătorile de iarnă, la Sibiu veți găsi exact ceea ce căutați. Echipa Cronoscar pentru rent a car în Sibiu vă ajută să vă finalizați la timp planurile de vacanță cu oferte speciale la închirieri auto pe termen scurt. Pentru mai multe detalii, vizitați cronoscar.ro!


964

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Franta  |  Germania  |  Cehia  |  Grecia  |  Romania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Camilele au trei seturi de pleoape?... Hawaii se apropie de Japonia cu aproximativ 10 centimetri in fiecare an?...
Dictionar turistic
Pensiune - Unitate de cazare particulara, cu aspect rustic, situata intr-o zona turistica.
7 recomandari