Sistemul de franare - un sistem important al oricarei masini

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sistemul de franare - un sistem important al oricarei masini


Sistemul de frânare este un sistem important al oricărei mașini.
Este imposibil și ilegal să folosiți mașina ce are defecțiuni la sistemul de frânare. Prin urmare, este crucial să mențineți acest sistem în stare perfectă și să asigurați întreținerea sa corectă. Vă recomandăm să apelați la un atelier de reparații auto pentru a efectua mentenanța sau reparațiile sistemului de frânare.

În cazul unui autoturism, sistemul de frânare include pedala de frânare, cilindrul principal, rezervorul de lichid de frână, cilindrii slabi, etrierele, discurile și tamburii.
Atunci când șoferul apasă pedala de frânare, se activează cilindrul principal ce transmite efortul de apăsare către cilindrii slabi care, la rândul lor, opresc roțile din rotația lor prin contactul cu ajutorul discurilor de frânare sau al tamburilor.

Cele mai obișnuite defecțiuni ale sistemului de frânare sunt:
1. Uzura discurilor de frânare, a plăcuțelor, a saboților și a tamburilor, uzură ce se poate rezolva prin înlocuirea acestor piese.
2. Blocarea etrierelor de frână. Această problemă se poate rezolva prin gresarea pinilor etrierului sau prin înlocuirea acestora.
3. Blocarea pistoanelor. Acest lucru se poate rezolva prin gresarea pistoanelor și înlocuirea garniturilor lor.
4. Înrăutățirea eficienței de frânare determinată de „îmbătrânirea” lichidului de frânare ca urmare a calităților higroscopice a acestuia.

Noi oferim o gamă largă de produse de încredere de la producători de renume: produse consumabile, cum ar fi lichidul de frână, plăcuțe de frână, kituri de reparare pentru etriere, garnituri, furtunuri, cleme de fixare; piese de schimb, cum ar fi etriere de frână, discuri de frână, etc.

Puteți naviga prin catalogul nostru online și puteți adăuga piesele care vă trebuie în coșul de cumpărături sau în lista dvs. de dorințe.
Cu doar câteva clicuri necesare pentru a comanda, vă puteți obține achizițiile în cel mai scurt timp posibil.
Piese de schimb pentru masina ta puteți găsi aici Euautopiese.ro


83

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Malta  |  Spania  |  Franta  |  Romania  |  Italia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Un studiu asupra 200.000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu arata nici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip?... Brazilia ocupa 48,7% din intreaga suprafata a Americii de Sud?...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari