Sunt costisitoare serviciile unui detectiv particular?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sunt costisitoare serviciile unui detectiv particular?


Concepţia românilor legată de tarifele pe care un detectiv le solicită pentru serviciile oferite este aceea că sunt unele foarte mari, această idee fiind legată, însă, de toate serviciile profesionale de pe piață. În realitate, prețurile acestora sunt foarte accesibile, facilitând accesul oricărei categorii de persoane la serviciile unui detectiv.

Totuși, prețul reprezintă unul dintre criteriile în funcție de care oamenii aleg un anumit serviciu. Prin urmare, în general, agenţiile de detectivi au menţionate unele costuri pentru fiecare categorie de servicii. Însă, trebuie spus faptul că acestea sunt orientative, deoarece costurile finale ale unei misiuni sunt stabilite ulterior, în funcție de complexitatea cazului.

Care sunt criteriile care influențează costurile pentru serviciile detectivilor particulari?
Oamenii care apelează la serviciile oferite investigatorii privați beneficiază de consultanţă gratuită în stabilirea planului pe baza căruia să se desfăşoare misiunea, în vederea soluţionării acesteia cu succes. De asemenea, tot în această etapă, clientul va afla care sunt costurile finale pe care va fi nevoit să le plătească în schimbul serviciilor. În general, agenţiile de detectivi solicită un avans care reprezintă jumătate din suma totală.

Pentru a înțelege exact cum s-a ajuns la suma respectivă, clienţii trebuie să știe că stabilirea acestor costuri se realizează ţinând cont de mai multe criterii, cum sunt:

- tipul actelor de investigare solicitate și scopul acestora;
- oferirea dreptului de utiliza documente în instanță;
- complexitatea cazului;
- în funcție de activitățile de cercetare și investigare necesare a fi desfășurate pentru colectarea informațiilor;
- numărul de ore care sunt necesare pentru soluționarea cazului;
- numărul persoanelor sau detectivilor care sunt angajate în rezolvarea cazului;
- tehnologiile necesare pentru a fi utilizate în timpul investigaţiilor;
- gradul de periculozitate sau riscurile la care sunt supuşi detectivii în timpul investigaţiilor;
- locaţiile în care se desfășoară investigaţiile: în orașul respectiv, pe raza întregului judeţ sau chiar în străinătate.

Cum pot fi contractate serviciile unui detectiv particular?
Persoanele care au nevoie și sunt interesate de serviciile unui detectiv particular pot beneficia foarte ușor de acestea. La o simplă căutare pe internet, se pot găsi o mulțime de agenții de detectivi sau chiar detectivi care lucrează în regim independent. Dintre aceștia, oamenii își pot alege colaboratorul cu care consideră că rezonează cel mai bine, putând lua în considerare chiar și recenziile clienţilor care au mai apelat la acesta.

Odată luată decizia, clienţii pot contacta detectivul ales pentru stabilirea unei întâlniri de consiliere, care de obicei este gratuită. Dacă ambele părți sunt de acord cu condiţiile, acestea semnează un contract de prestări servicii, în care sunt menţionate și sumele aferente serviciilor oferite. Ulterior, detectivul își va începe misiunea, însă clienţii pot menține legătura cu acesta pe toată perioada desfăşurării investigaţiei. Odată obţinute informațiile și dovezile necesare, detectivul le va prezenta clienţilor într-un raport, la finalul investigaţiei.

Stabilirea unor costuri fixe pentru serviciile oferite de un detectiv privat este aproape imposibilă, principalul motiv fiind faptul că fiecare caz este unic, având particularităţile sale care trebuie luate în considerare și pentru care pot fi necesare acțiuni diferite pentru obţinerea unui rezultat satisfăcător.


18

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Malta  |  Franta  |  Romania  |  Spania  |  Italia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Compozitia chimica a Pamantului: Masa Pământului este de aproximativ 5,97 x 1024 kg (5,970 Yg). Se compune în principal din fier (32,1 %), oxigen (30,1 %), siliciu (15,1 %), magneziu (13,9 %), s... Benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni?...
Dictionar turistic
Greutatea acceptata a bagajelor - Cantitate de bagaje pe care un pasager o poate incarca la bordul unei aeronave. De exemplu, in sistemul utilizat in cadrul liniilor aeriene, greutatea acceptata a unui bagaj este de 30 kg/persoana pentru clasa business si 20 de kg/persoana pentru clasa economic.
7 recomandari