Top 4 idei de cadouri pentru gameri inraiti

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Top 4 idei de cadouri pentru gameri inraiti


Pentru un profan într-ale jocurilor, alegerea cadoului potrivit pentru o persoană a cărei pasiune definitorie este gaming-ul poate fi o sarcină destul de dificilă, dacă ținem cont de oferta extrem de bogată din domeniu. Există, însă, câteva bijuterii dedicate gaming-ului pe care orice jucător înrăit le-ar aprecia la adevărata valoare.

Consolă dedicată
Dacă la începuturi consolele erau relativ scumpe și reprezentau opțiunea a foarte puțini pasionați de tehnologie, în prezent au devenit un accesoriu nelipsit în majoritatea caselor. Indiferent că vorbim de Playstation, XBOX, Wii sau variantele mobile precum Switch de la Nintendo, oferta de console pentru jocuri este una variată, pentru fiecare buget și fiecare familie.

Sony Playstation și Microsoft Xbox sunt cele mai puternice echipamente din această categorie, capabile de a reda conținut 4K și de a fi conectate la o multitudine de device-uri. Fiecare dintre aceste console vine cu un pachet de jocuri exclusive și cu cele mai noi jocuri apărute, sunt optimizate pentru multiplayer și joc în rețea. În plus, sunt echipamente foarte ușor de utilizat, beneficiind de interfețe prietenoase cu utilizatorul și de un suport fantastic din partea comunității online și a producătorilor.

Nintendo Switch este opțiunea favorită a unui gamer în permanentă mișcare și care dorește să joace ultimele titluri – este o consolă extrem de puternică și disponibilă la un preț mai mult decât decent, între aplicațiile exclusive fiind chiar și titluri mai vechi (pentru nostalgici).

PC desktop sau laptop
Pentru un gamer serios în demersul său, un PC desktop dedicat gaming-ului este visul spre atingerea căruia tinde, indiferent de dispozitiv. În funcție de configurație, un desktop poate oferi o experiență de joc unică, cu detalii setate la valori maxime, posibilități de upgrade nelimitate și cea mai bogată paletă de accesorii de gaming. Jocurile și aplicațiile pentru PC sunt mai variate și mai puțin costisitoare decât în cazul consolelor.

Chiar dacă nu oferă același nivel de performanță precum desktop-urile, laptopurile dedicate gaming-ului sunt opțiuni extraordinare pentru cei care își doresc, pe lângă accesul la un dispozitiv pe care să poată fi jucate cele mai noi jocuri, mai multă mobilitate. În plus, laptopurile de gaming pot fi spectaculoase din punct de vedere al design-ului și o soluție perfectă pentru cei care petrec mult timp în călătorii.

Tastatură și mouse sau poate un controller
Tastatura și mouse-ul dedicate reprezintă „armele” favorite ale oricărui pasionat de jocuri pe calculator și au devenit disponibile chiar și pentru console. Există două motive mari pentru care acestea sunt preferate controllerului pentru console: în shootere, deplasarea în areal și țintirea sunt mult mai precise, iar în jocurile de strategie posibilitatea de a folosi o tastă pentru o operațiune sau grup de operațiuni.
Există și jocuri în care plăcerea experienței este dată de utilizarea unui controller – cum ar fi jocurile beat-em up, platforming sau anumite simulatoare. Un dispozitiv de acest gen poate fi în egală măsură un cadou apreciat.

Scaun de gaming
Este unul dintre cele mai apreciate accesorii, oferind un confort superior oricărei variante similare datorită designului special și a materialelor de calitate superioară. În plus, favorizează menținerea unei posturi corecte în fața monitorului, datorită elementelor de susținere laterală, lombară și cervicală, împiedicând astfel instalarea unei oboseli premature sau a unei afecțiuni a coloanei vertebrale. În mod evident, o postură confortabilă înseamnă și performanțe îmbunătățite în joacă, deci și posibilitatea de a savura o perioadă mai lungă de timp în lumea virtuală favorită.
Alegerea unui cadou având ca principală țintă pasiunea primitorului are toate șansele, așadar, să producă o surpriză plăcută, iar opțiunile sunt limitate cel mult de „arsenalul” pe care un pasionat de jocuri îl deține deja.

Sursa foto: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-zkgfb


14

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Ungaria  |  Italia  |  Spania  |  Malta  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Desenele rupestre aflate in pestera de la Cuciulat - judetul Salaj (10000 -7000 î. Chr.), sunt unice pe teritoriul Romaniei si reprezinta primele manifestari de acest gen din sud-estul Europei.... Sri Lanka este tara cu cea mai mica rata a divorturilor din intreaga lume? Intamplator sau nu, aceeasi tara are si cea mai ridicata rata, la nivel mondial, a sinuciderilor in randul femeilor....
Dictionar turistic
Brunch - O combinatie intre mic dejun si pranz, care se serveste intre orele 11.00 - 14.00, in special in zilele de duminica si de Sarbatori.
7 recomandari