Travel Mood sau cum sa calatoresti dincolo de ghiduri turistice

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Travel Mood sau cum sa calatoresti dincolo de ghiduri turistice


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
S-a lansat Travel Mood, un concept inovator (si un site) care iti propune sa calatoresti asa cum simti, dincolo de ghiduri turistice si de liste cu obiective. Construită în jurul a șapte modalități de a călători, platforma oferă inspirație, informații utile și oferte ale furnizorilor de top.

Travel Mood este o platformă 100% românească, care încurajează călătorii să își urmeze instinctele atunci când pleacă în vacanță, lăsând la o parte clasicele ghiduri turistice și mizând pe lucrurile pe care vor să le trăiască autentic. Inovația propusă pieței de turism este o idee simplă, dar neaccesată până acum: orice sejur reușit este definit de un anumit mood de călătorie și de experiențele care satisfac această dispoziție.

Travel Mood sau șapte “moduri” de a-ți trăi vacanța

Activ: gândit pentru cei care vor să vadă o destinație în detaliu, să experimenteze atmosfera locală și să îi cunoască toate atracțiile;
Aventură: pentru pasionații de adrenalină care caută în orice loc atracții inedite și activități palpitante în mijlocul naturii;
Evadare: dedicat celor care vor să scape de toate pentru o vreme și să călătorească într-o manieră lejeră, savurând fiecare moment;
Explorare: pentru cei care adoră sentimentul pe care îl oferă drumul și senzația de neprevăzut a descoperirilor;
Mixt: pentru cei care își doresc să combine tipuri felurite de experiențe, de la cele relaxante, la cele de vizitare sau explorare;
Relaxare: pentru cei care au nevoie de un reset, care vor să nu facă prea multe și să savureze liniștea;
Romantic: călătorii și experiențe în doi, care creează conexiuni și momente ce se vor transforma în amintiri de neuitat.

În jurul acestor șapte opțiuni, platforma adună sugestii de destinații care merită vizitate, idei de experiențe ce pot fi rezervate simplu, online, furnizate de parteneri de încredere, dar și circuite și tururi excepționale și tot soiul de alte informații utile.

În categoria celor din urmă se regăsesc detalii despre site-urile care oferă cazare, fie că este vorba despre hoteluri sau despre proprietăți în sistem sharing, platforme pentru închirieri de mașini, furnizori de tururi de vizitare și circuite, sau companii aeriene și informații despre zboruri. De asemenea, de pe site nu lipsesc nici sfaturile utile pentru planificarea vacanței, organizarea bagajelor sau găsirea furnizorilor potriviți nevoilor fiecărui turist.

Un loc central în întregul concept îl ocupă experiențele, cele care definesc mood-ul și, astfel, întreaga călătorie. Așadar, indiferent de destinația aleasă sau de mood-ul în care te afli, există o selecție atent curatoriată de lucruri de făcut, recomandată de o echipă de călători. De pildă, fie că vrei să pornești într-un sejur în Provence sau într-o excursie spirituală în Orient, site-ul are multiple variante pentru tine.

Cu o gamă impresionantă de astfel de experiențe și activități de vacanță alese de la furnizori specializați din întreaga lume, site-ul acoperă nevoile tuturor călătorilor pasionați.

Iar echipa Travel Mood îi provoacă pe călători să lase deoparte clasicele liste cu atracții turistice de bifat și să descopere mereu lucruri noi, potrivite cu mood-ul în care se află în acel moment al vieții lor.

1074

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul van Vlaanderen
Festivalul van Vlaanderen este unul dintre evenimentele culturale cele mai importante care se desfas..
Spania  |  Ungaria  |  Austria  |  Grecia  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor?... O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita...
Dictionar turistic
Bilet familial - Bilet special, eliberat membrilor unei familii care efectueaza aceleasi parcurs si care implica, in general, conditii speciale de tarif si utilizare.
7 recomandari