Travelmood.ro: cele mai autentice experiente de calatorie pentru vacante de neuitat

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Travelmood.ro: cele mai autentice experiente de calatorie pentru vacante de neuitat


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
Un aspect extrem de important in planificarea vacantei tine de experientele memorabile pe care poti sa le traiesti in destinatia vizitata, iar platforma Travelmood.ro, intrata recent in mediul online romanesc, propune cele mai autentice experiente de calatorie de care poti sa te bucuri, oriunde in lume.

Pentru asta trebuie să-ți lași liber imboldul de a călători dincolo de atracțiile și obiectivele pe care le găsești în toate ghidurile turistice. Să mergi dincolo de tendințele care pot fi la modă într-o anumită perioadă și să alegi doar acele experiențe care te conectează cu specificul locului, care îți oferă senzații autentice și care creează noi povești, împletite cu cele ale destinației pe care o descoperi. Dar de unde să începi?

Tocmai aici intervine Travelmood.ro, care propune, în premieră în România, un nou mod de abordare a vacanței. Platforma pornește de la travel mood-ul pe care vrei să-l experimentezi și în funcție de care poți trăi cele mai inedite experiențe de călătorie .

Indiferent de destinația pe care o alegi pentru sejurul următor și de travel mood-ul în care te afli (opțiunile sunt: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare, romantic), experiențele de călătorie sunt cele care dezvăluie în profunzime frumusețea locurilor pe care nu doar le vizitezi, ci ajungi să le cunoști. Concepute anume pentru dorințele tale, experiențele trăite te transformă dintr-un simplu turist într-un călător adevărat.

Cum altfel poți descoperi mai autentic o destinație, dacă nu intrând în contact cu cultura, obiceiurile, tradițiile și ritmurile locale, descifrând sensurile de multe ori ascunse ale vieții reale a localnicilor, adică profitând din plin de experiențele de călătorie alături de localnici ?

Altfel spus, farmecul unei destinații ține de felul în care alegi să interacționezi cu locul. Și poți face asta în multe feluri. De aceea, pe Travelmood.ro găsești sursa de inspirație de care ai nevoie, indiferent dacă preferi activitățile acvatice, în natură sau alături de întreaga familie. Sau pe cele romatice, atunci când vrei să cucerești lumea în doi. Sau pe cele pline de adrenalină și aventură, când te simți în stare să faci față oricărei provocări.

Și lista continuă, fiindcă poate vrei să ai parte de excursii de o zi sau mai lungi, de experiențe culinare și degustări de vin, de plimbări pe jos, cu bicicleta, pe apă sau de tururi cu avionul, elicopterul sau cu balonul cu aer cald. Sau poate cauți experiențe unice, tururi de vizitare la obiective turistice sau pur și simplu experiențele care definesc viața de noapte.

Sunt mulți furnizori internaționali care pot să-ți ofere ceea ce cauți. Însă, cu Travelmood.ro totul devine mult mai ușor, fiindcă platforma adună într-un singur loc experiențele de călătorie memorabile oferite de cei mai importanți agregatori, precum viator.com, getyourguide.com, withlocals.com, likealocalguide.com. Astfel, poți naviga intuitiv și cu ușurință și ai parte doar de experiențe autentice, atent curatoriate, care țin întotdeauna cont de travel mood-ul în care vrei să-ți petreci sejurul. În plus, poți rezerva direct de la partenerii platformei experiența de călătorie la care vrei să participi, economisind timp.

Vizitează platforma Travelmood.ro și descoperă cele mai autentice experiențe de călătorie!578

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Cehia  |  Franta  |  Belgia  |  Italia  |  Romania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Primul institut speologic din lume a fost infiintat de marele explorator roman Emil Racovita. Emil Racovita este totodata si “parintele biospeologiei“, alaturi de René Jeannel.... In statul american Kansas este ilegal sa prinzi un peste cu mainile goale?...
Dictionar turistic
Rezervare - Turistul sau agentia de turism retine un loc de cazare, un bilet de avion sau un pachet turistic pana la achitarea integrala a serviciului ales.
7 recomandari