Trolere de calitate pentru fiecare calatorie. Cum alegi modelul potrivit?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Trolere de calitate pentru fiecare calatorie. Cum alegi modelul potrivit?


Spune-ne câte zile vei fi plecat în călătorie ca să îți spunem de ce tip de bagaj ai nevoie, astfel încât să eviți provocările legate de organizare. Important este să iei în calcul caracteristicile pe care le bifează trolerele de calitate: rezistența ridicată, interiorul bine compartimentat și manipularea ușoară.

Călătoria va fi una reușită dacă ai alături un bagaj care nu doar să îți satisfacă toate cerințele, ci chiar să îți depășească așteptările. Află de ce model de troler ai nevoie în funcție de călătoria pe care urmează să o faci.

Trolerele de cabina, cel mai bun camarad pentru o călătorie de câteva zile

Trolerele concepute special pentru cabină respectă restricțiile impuse de către companiile aeriene în ceea ce privește dimensiunile, așa că nu mai trebuie să îți pierzi timpul cu măsurători. Singura ta preocupare va fi să te informezi în privința modelului de bagaj pe care urmează să îl cumperi.

Ca să te asiguri că achiziționezi trolere de cabină de calitate, optează pentru produse
confecționate din țesătură high tech rezistentă împotriva zgârieturilor, impermeabilă, care asigură protecție și împotriva petelor.

Un troler prevăzut cu roți realizate din silicon, rezistente, silențioase și cu sistem de rotație de 360 de grade este o alege potrivită fiindcă asigură o manipulare ușoară.

Având în vedere că spatiul de depozitare este o caracteristică extrem de importantă în cazul trolerelor de cabină, opteaza pentru un model cu compartimente spațioase, prevăzut cu buzunare speciale pentru depozitarea hainelor și a încălțămintei.

Trolerele pentru siguranța laptopului, soluția pentru o calatorie business

Omul de afaceri modern nu pleacă într-o călătorie business fără aliatul lui de bază – laptopul. Gențile de voiaj obișnuite nu sunt potrivite fiindcă nu vor ține în siguranță laptopul tău. De aceea ai nevoie de un produs cu greutate minimă, eleganță și care să ajute la organizare. Un troler care are în componență și o geantă detașabilă pentru laptop este perfect pentru o călătorie de afaceri.

Pentru a-ti proteja bunurile personale, mizează pe un bagaj prevăzut cu un sistem de închidere prin lăcățel cu cifru și TSA (Transportation Security Administration - un sistem acceptat și aprobat de către Departamentul de Siguranță al Statelor Unite ale Americii).

Spre exemplu, alege un troler Roncato de pe valigeria.ro ca să te însoțească de acum încolo în toate călătoriile tale business. Produsele din această colecție sunt dotate cu diverse buzunare pentru a transporta cu usurință laptopul, tableta, documentele sau alte accesorii de tip business.

Trolerele mari de cală îți oferă tot ce ai nevoie pentru o călătorie mai lungă

Te pregătești să pleci într-o călătorie mai lungă? Pe lângă trolerele de cabină, mai trebuie să verifici și ofertele disponibile la trolerele de cală.

Ai nevoie de un troler mare de cală ușor de manevrat, încăpător și versatil. Alege un model realizat din materiale rezistente la uzură fiindcă bagajul de cală este expus riscului de deteriorare. Investește într-un model confecționat din materiale rezistente, cu fermoar rezistent și care este securizat cu cifru în triplă combinație și sistem TSA.

Un troler mare de cală este mai greu de manevrat, așa că este indicat să alegi un model care să îți ușureze munca. Îți poate fi de ajutor un produs care are două mânere fixe, unul situat în partea de sus a bagajului, iar celălalt pe partea laterală astfel încât să îl poți ține mai ușor. Ia în considerare și că un troler dotat cu patru roți de înaltă calitate, ce permit rotirea la 360 de grade, va putea fi împins și tras fără prea mare efort.

Indiferent de tipul de troler necesar pentru călătoriile tale, alege un brand în care să poți avea încredere, unul care îți cunoaște deja nevoile și care caută soluții prin produsele pe care le comercializează.


23

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Stiai ca?
In antichitate, pentru egipteni, berea era cea mai importanta hrana, iar berea bautura lor favorita?... In Anglia este interzis prin lege ca vanzatoarele din magazine sa isi serveasca topless clientii? Exceptie fac doar magazinele de pesti exotici din Liverpool....
Dictionar turistic
Inchiriere - A da sau a lua in folosinta temporara un bun mobil sau imobil, in schimbul unei sume de bani.
7 recomandari