TurisMALL
powered by

Un ceai sofisticat in Dubai


DUBAI

Chiar daca Dubai-ul este in plina ascensiune catre stele, oferind rasfat si confort, ramane totusi un loc aflat in plin desert. Asta inseamna caldura toropitoare de-a lungul zilei. Iar unul din remediile recomandate: o escapada la ceai.

Poate ca ceaiul nu-ti inspira o experienta prea sofisticata insa in Dubai acesta vine impreuna cu tot felul de delicii care iti dezmiarda papilele gustative. O experienta completa intr-unul din locurile unde posti savura un ceai include un pahar de sampanie, sandwich-uri fine, serbet, somon in crusta, urmate de bucati alese de ciocolata si patiserie frantuzeasca.

Am cautat cateva dintre cele mai recomandate cafenele numai bune pentru a te refugia de soarele de Dubai.

Ahlan Lounge

Un loc primitor situat pe strada Al Fahidi in interiorul hotelului Arabian Courtyard & Spa in Bur Dubai. Aici se servesc ceaiuri delicioase impreuna tot felul de specialitati fine de patiserie.
Address: Arabian Courtyard Hotel & Spa, Bur Dubai, Dubai
Tel. No: 04 351 9111

Al Fayrooz

Situat in zona plajei Jumeirah in interiorul hotelului Al Qasr, Al Fayrooz este o gazda excelenta. Cu ce va intampina? Cu ceaiuri dintre cele mai variate si muzica live. Recomandarile turistilor care au fost pe acolo incurajeaza experimentarea sandvich-urilor cu somon afumat. Se pare ca merg bine cu ceai.
Address: Al Qasr Hotel, Madinat Jumeirah, Jumeirah, Dubai
Tel. No: 04 366 6730

Al Murjan
Un loc simplu si stilat situat in zona Al Sufouh in interiorul hotelului Royal Meridien. Aici ceaiurile sunt atent prelucrate si servite impreuna cu sandvish-uri, mini tarte, budinca si prajituri cu ciocolata.
Address: Le Royal Meridien Beach Resort & Spa, Dubai Marina, Dubai
Tel. No: 04 399 5555

Dunkin Donuts
Este un loc pentru toti membrii familiei. La mare apreciere – glazura de ciocolata- oferita generos peste toate delicatesele din meniu: banana cu ciocolata, capsuni, lamai. Este un adevarat loc de rasfat, in special pentru cei mici.
Address: Karama, Trade Centre Road, Dubai
Tel. No: 04 397 9874

Lobby Lounge
Locul este in special preferat la vreme de amiaza. Atmosfera generala prinde farmec dupa ce soarele mai slabeste putin iar aroma ceaiului invaluieste simturile. De aici ai o priveliste frumoasa asupra orasului. Daca ramai indeajuns de mult la un ceai poti prinde un apus superb.
Address: One&Only Royal Mirage, Al Sufouh Road, Jumeirah, Dubai
Tel. No: 04 399 9999

More
Este una dintre cele mai rezonabile cafenele din punct de vedere al preturilor. Aici poti sta sa sorbi un ceai, sa iti stabilesti un pranz de business sau sa te intalnesti cu prieteni. Poti lua micul dejun si pranzul.
Address: The Dubai Mall, Al Doha Street, Downtown Burj Khalifa, Dubai
Tel. No: 04 339 8934

Sahn Eddar
Daca ajungi in acest loc, ai rasfatul asigurat. Situat in magnificul Burj Al Arab, Sahn Eddar va serveste cele mai bune ceaiuri impreuna cu un pahar de sampanie si alte delicatesuri care te vor transforma in client fidel al locului.
Address: Burj Al Arab, Jumeirah Beach Road, Jumeirah, Dubai
Tel. No: 04 301 7600


2870

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Chelsea Flower Show
Evenimentul se desfasoara anual, in luna mai, fiind organizat de Societatea Regala de Horticultura. ..
Ungaria  |  Austria  |  Irlanda  |  Germania  |  Cehia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Premiile Nobel se acorda numai in urmatoarele domenii: fizica, chimie, psihologie sau medicina, literatura si pace. Banca Nationala a Suediei (cea maiveche banca centrala din lume) a instituit, in mem... Canalul Sfantul Laurentiu reprezinta cel mai lung canal fluvio-maritim artificial. A fost numit astfel dupa raul Sfantul Laurentiu. Canalul Sfantul Laurentiu permite navelor sa calatoreasca de la O...
Dictionar turistic
Vilegiatura - Sejur scurt de vacanta sau de repaus la tara, la munte sau la mare.
7 recomandari