Unghii perfecte intr-o vacanta de vis

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Unghii perfecte intr-o vacanta de vis


Vacanțele sunt momentele în care putem să scăpăm de tot stresul acumulat de-a lungul zilelor solicitante de muncă și în care putem să ne conturăm cele mai frumoase amintiri alături de persoanele dragi. Chiar dacă alegeți o vacanță bazată pe romantism în care să petreceți momente intense alături de persoana pe care o iubiți sau preferați acele vacanțe distractive cu prietenii, trebuie să ne pregătim corespunzător înainte de o astfel de expediție.

Nu putem lăsa igiena și grija pentru modul în care arătăm care ne definește pentru aceste zile de vacanță, ci trebuie să luăm în bagajul pe care îl pregătim și un kit unghii pe care îl putem folosi în anumite situații nedorite.

Dacă optați pentru o vacanță la munte, trebuie să vă bucurați de fiecare moment, iar în diferite situații unghiile noastre pot suferi anumite accidentări sau pur și simplu sare oja aplicată. O femeie care acordă mereu atenție detaliilor și dorește să impresioneze prin prezența va retușa această imperfecțiuni cu ajutorul produselor puse în bagaj de acasă. Oja semipermanenta nu trebuie să lipsească din geanta cu produse cosmetice și de îngrijire personală. Nu ocupă foarte mult loc și poate fi soluția de salvare în anumite situații.

Cum ne protejăm manichiura într-o vacanță la mare?

Pentru că intrăm în contact cu apa sarată, lumină puternică și nisip, manichiura noastră poate suferi schimbări pe care nu ni le dorim. Vor fi momente în acest concediu pe care l-am așteptat cu mult drag în care vom dori să arătăm impecabil și să facem cele mai frumoase fotografii care vor reprezenta amintirile de neuitat dintr-o vacanță de acest gen.

Astfel, trebuie să ne protejăm manichiura prin câteva trucuri simple:
• ne asigurăm că am pus în bagajul pregătit și produsele de care avem nevoie pentru a retușa forma unghiilor
• evităm cât mai mult contactul cu factorii care pot duce la distrugerea modelului de pe unghii, dar nu trebuie să exagerăm. Suntem în concediu și trebuie să ne distrăm!
• ne spălăm periodic pe mâini și verificăm manichiura

Cum ne protejăm manichiura într-o vacanță la munte?

Vacanțele la munte sunt cele mai frumoase iarna, când ne putem bucura și de zăpadă, dar și de peisajele minunate ale zonei. La fel ca în cazul unui concediu pe litoral, vor fi momente în care frecventăm cluburi sau restaurante unde ne dorim să arătăm exemplar, deci manichiura noastră trebuie să fie într-o stare perfectă.

Trucuri prin care ne putem proteja manichiura într-o vacanță la munte:
• putem purta niște mănuși drăguțe care ne vor ajuta atât din punct de vedere estetic, cât și pentru protecția unghiilor
• kit-ul de unghii și oja semipermanentă nu trebuie să lipsească din bagaj
• alegeți un model mai simplu al manichiurii care nu poate fi stricat cu ușurință

Orice vacanță este un motiv de bucurie și trebuie să o tratăm ca atare. Ne dorim amintiri de neuitat, cele mai reușite fotografii și un efect complet de relaxare și încărcare a bateriilor pentru o nouă perioadă încărcată de muncă.


34

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Stiai ca?
Mall-ul din Washington DC este de 1,4 ori mai mare decat intreaga suprafata a Vaticanului?... In medie, in Kenia, o femeie munceste cu 35% mai mult decat un barbat?...
Dictionar turistic
Turism intern - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unui oras sau a unei zone turistice din tara de resedinta a agentiei de voiaj.
7 recomandari