Viziteaza Viena chiar in Bucuresti la Vienna Summer Night Concert

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Viziteaza Viena chiar in Bucuresti la Vienna Summer Night Concert


BUCURESTI

Viena - un paradis urban al romanticilor, al melomanilor adevărați, un centru cultural mereu surprinzător, unde poveștile de altădată par încă actuale. De la târgurile de Crăciun cu case din turtă dulce, la balurile vieneze sau vibrantul MuseumsQuartier, Viena este o idee bună - mereu.

Înainte să îți rezervi un bilet către capitala austriacă, nu trebuie decât să vii pe 26 mai în Parcul Unirii de la ora 21.15 și vei experimenta Viena ca la carte. Cum anume? În premieră exclusivă, Biroul de Turism al Vienei în colaborare cu celebra Orchestră Filarmonică din Viena organizează o transmisiune publică și în direct a Vienna Summer Night Concert, live din grădinile Palatului Schönbrunn.

Sub forma unui picnic nocturn, dotat cu pături, dar și pelerine în caz de ploaie, nu-ți rămâne decât să închizi ochii și să te lași purtat de inconfundabilele acorduri ale orchestrei. Din program vor face parte opere ale lui Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel, sub conducerea dirijorală a lui Semyon Bychkov și cu participarea pianistelor Katia și Marielle Labèque.

Cu o zi înainte de eveniment, Biroul de Turism al Vienei va organiza în Parcul Unirii un stand cu informații despre concert și despre Viena ca destinație perfectă de city break, dar și pentru concediu. Tot aici, vei putea testa jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzică din numele celor care îl joacă, transformându-l într-o interpretare originală a lui Mozart. Jocul va fi disponibil pentru bucureșteni pentru prima oară pe 21 mai la Noaptea Muzeelor, în curtea Muzeului Național de Artă a României, iar în Parcul Unirii încă din 25 mai, ora 16.00.

Mai mult, ți s-a pregătit și un concurs foarte atractiv. Dacă participi la transmisiunea live, trebuie doar să împărtășești experiența ta din timpul concertului pe Instagram sau Twitter cu hashtagul #viennaconcert. Ce poți câștiga? O excursie pentru două persoane la Viena în perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea într-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport intraurban, dar și o sesiune exclusivă Meet & Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena în timpul unei repetiții pentru Concertul de Anul Nou.

Dacă aveai vreun dubiu că Viena este capitala europeană a muzicii, trebuie să îți spunem că acest concert transmis în direct în 4 orase europene, printre care și București, face parte dintr-o serie de evenimente exclusive care sunt organizate în spiritul motto-ului noului an: „2017: al ritmo di Vienna“, poziționând Viena pe harta destinațiilor europene de neratat. Un motiv bun pentru care #WeLoveVienna, nu?

Ne vedem pe 26 mai în Parcul Unirii să trăim împreună visul unei nopți de vară vieneze!
Mai multe informații despre concert aici: www.concert.vienna.info
www.facebook.com/viennatouristboard
www.youtube.com/Vienna
www.instagram.com/viennatouristboard
www.twitter.com/ViennaInfoB2B


320

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Spania  |  Franta  |  Romania  |  Italia  |  Belgia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Papagalii sunt unele dintre cele mai inteligente specii de pasari de pe glob? ... Femeile rostesc 8.000 - 9.000 de cuvinte pe zi, iar un barbat obisnuit intre 2.000 si 4.000 de cuvinte pe zi?...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari