TurisMALL
powered by

Dos de Mayo (2 Mai)

Eveniment Muzical
Data: 02/05/2024
Locatia: Spania /
In fiecare an Madridul comemoreaza revolta care a avut loc pe 2 mai 1808 impotriva fortelor de ocupatie franceze.

Cu aceasta ocazie in Plaza dos de Mayo din Malasana se organizeaza festivitati. In parcurile si piatetele din oras se desfasoara concerte de muzica, spectacole de dans sau de teatru. In cinematografe au loc proiectii speciale de filme atat in saptamana care precede evenimentul, cat si in saptamana de dupa eveniment, iar restaurantele ofera si ele anumite meniuri special pregatite pentru aceasta zi.
Pentru majoritatea evenimentelor nu se percepe taxa.

Festivalul este realizat cu sprijinul unor institutii culturale din Madrid precum: Centro cultural Paco Rabal, Centro Cultural Pilar MirĂ³, Centro Comarcal de Humanidades Cardenal Gonzaga Sierra Norte (La Cabrera), Real Coliseo Carlos III (San Lorenzo de El Escorial), Teatros del Canal.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Stiai ca?
Zapada nu este lunecoasa in sine; frecarea (a talpilor de sanie, a schiurilor etc.) topeste particulele de la suprafata stratului, iar pelicula de apa ce apare, este cea care usureaza alunecarea.... Suprafata Oceanelor este: Pacific (169 479 000 km2) Atlantic (91 526 400 km2) Indian (74 694 800 km2) Arctic (13 960 100 km2) Procentul din suprafata acoperita cu apa a Pamantului este: Pa...
Dictionar turistic
Pax - Prescurtare folosita de agentiile de turism insemnand numar de turisti sau persoane. Ex: 10 Euro/noapte/pax = 10 Euro/noapte/persoana.
7 recomandari