Turneul de tenis de la Wimbledon - First Round

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Turneul de tenis de la Wimbledon - First Round

Eveniment Sportiv
Perioada: 26/06/2022 - 28/06/2022
Locatia: Marea Britanie / Londra
Turneul de tenis de la Wimbledon, cunoscut de obicei drept Wimbledon, este cel mai vechi turneu de tenis din lume și este considerat pe scară largă ca fiind cel mai prestigios.

Turneul are loc la All England Club din Wimbledon, Londra, din 1877 și se joacă în aer liber, pe terenuri de iarbă, cu un acoperiș retractabil pe două terenuri începând cu anul 2019.

Wimbledon este unul dintre cele patru turnee de tenis Grand Slam, celelalte fiind Australian Open, French Open și US Open. Wimbledon este singurul Grand Slam care se joacă pe iarbă, care este suprafața tradițională de tenis. Turneul are loc în mod tradițional pe parcursul a două săptămâni, la sfârșitul lunii iunie și la începutul lunii iulie. În fiecare an se organizează cinci probe majore, având loc și competiții suplimentare pentru juniori.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Eveniment..
Romania  |  Malta  |  Turcia  |  Olanda  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
China este cea mai mare tara aflata in intregime in Asia. (Rusia este mai mare decat China, dar se intinde pe doua continente, Europa si Asia). China are o suprafata de 9.640.011 km2, ceea ce reprezi... Desi toti elevii au invatat la scoala poezia lui Mihai Eminescu "Calin (file din poveste)", putina lume stie ca celebrele sintagme „codrii de arama”, respectiv „padurea de argint” su...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari