TurisMALL
powered by

12626

Ghid Borovets
Partii de ski

Borovets

Turistii care opteaza pentru o vacanta in Borovets au la dispozitie 45 km de partii, cu diferite grade de dificultate. Partiile sunt impartite in mai multe regiuni: Qstrebec (cele mai bune partii), Sitniakovo, Martinovi Baraki, Markudjik. Aici se pot practica numeroase sporturi de iarna: snowboarding, cross-country, sarituri sau biatlon. In statiune, exista 14 tunuri de zapada, care ofera turistilor cea mai buna zapada si cele mai bune partii de schi.

Telecabinele sunt deschise in fiecare zi, intre orele 09.00 – 16. 30. De asemenea, in Borovets, se poate schia si noaptea, intre orele 17.00 – 22.00.

In fiecare an, partiile de schi din Borovets gazduiesc numeroase competitii sportive.
  Pagina anterioara Sfaturi utile Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Cehia  |  Germania  |  Spania  |  Austria  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana?... Populatia Africii se apropie de 1 miliard, iar mai mult de jumatate din populatie are sub 25 de ani?...
Dictionar turistic
Statiune turistica - Localitate rurala sau urbana situata intr-o regiune cu un important potential turistic, care dispune de o baza de cazare adecvata ca si de unele dotari speciale. Ea poate fi concomitent statiune balneara, climaterica sau pentru sporturi de iarna.
7 recomandari