TurisMALL
powered by

12374

Ghid Borovets
Partii de ski

Borovets

Turistii care opteaza pentru o vacanta in Borovets au la dispozitie 45 km de partii, cu diferite grade de dificultate. Partiile sunt impartite in mai multe regiuni: Qstrebec (cele mai bune partii), Sitniakovo, Martinovi Baraki, Markudjik. Aici se pot practica numeroase sporturi de iarna: snowboarding, cross-country, sarituri sau biatlon. In statiune, exista 14 tunuri de zapada, care ofera turistilor cea mai buna zapada si cele mai bune partii de schi.

Telecabinele sunt deschise in fiecare zi, intre orele 09.00 – 16. 30. De asemenea, in Borovets, se poate schia si noaptea, intre orele 17.00 – 22.00.

In fiecare an, partiile de schi din Borovets gazduiesc numeroase competitii sportive.
  Pagina anterioara Sfaturi utile Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Franta  |  Grecia  |  Austria  |  Malta  |  Malaysia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Egiptenii sunt primii care au inventat ceasurile?... Stiati ca in traditiile antice, ouale simbolizeaza viata sau inceputul vietii. In Europa medievala, ouale erau primul fel de mancare care se consumau dupa post. Ouale au inceput sa fie vopsite, pentru...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari