TurisMALL
powered by

30726

Ghid Cancun
Viata de noapte

Cancun

Cancun este faimos pentru viata de noapte fascinanta. Indiferent de preferinte, Cancun are cluburi, baruri si terase care vor fi pe placul chiar si celor mai pretentiosi turisti. Majoritatea cluburilor si cafenelelor ofera mancare chiar si in timpul serii. Barurile sunt deschise pana la ora 01.00, pe cand cluburile de noapte sunt deschise pana dimineata.

Unele cluburi ofera turistilor optiunea "all you can drink", prin care se plateste un pret la intrare si poti bea cat doresti.

Pe langa serile petrecute in cluburi, in Cancun exista multe festivaluri, concerte cu muzica live sau show-uri cu dansatori profesionisti. Cluburile cu muzica live ofera o mare diversitate de genuri muzicale, de la jazz, rock pana la salsa. Recomandarile noastre pentru show-uri live sunt: Bulldog Cancun, Azucar Caribbean Bar, Dady Rock, Los Cuatro Elementos, Roots Jazz Club si Sabor Latino.

Pentru turistii care vor sa petreaca toata noaptea recomandam: Cocobango, Dady'O, Basic, Bulldog Cafe, Senor Frog's, The City, Barezitto, Mambo Cafe, Yaxchilan Avenue si Yesterday Bar.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Italia  |  Romania  |  Cehia  |  Grecia  |  Ungaria  |  Spania  | 
Stiai ca?
In muntii Gara-Taz (Kazaha), intr-o pestera care se afla la 160 de metri adancime, a fost gasita o neobisnuita padurice de brazi?... In Grecia, aruncarea cu mere in fete era o modalitate traditionala de a cere in casatorie?...
Dictionar turistic
Cabana - Casa rustica construita intr-o zona de munte; asigura cazarea si serviciile necesare turistilor aflati in drumetie sau la odihna intr-o zona montana.
7 recomandari