TurisMALL
powered by

30241

Ghid Cancun
Viata de noapte

Cancun

Cancun este faimos pentru viata de noapte fascinanta. Indiferent de preferinte, Cancun are cluburi, baruri si terase care vor fi pe placul chiar si celor mai pretentiosi turisti. Majoritatea cluburilor si cafenelelor ofera mancare chiar si in timpul serii. Barurile sunt deschise pana la ora 01.00, pe cand cluburile de noapte sunt deschise pana dimineata.

Unele cluburi ofera turistilor optiunea "all you can drink", prin care se plateste un pret la intrare si poti bea cat doresti.

Pe langa serile petrecute in cluburi, in Cancun exista multe festivaluri, concerte cu muzica live sau show-uri cu dansatori profesionisti. Cluburile cu muzica live ofera o mare diversitate de genuri muzicale, de la jazz, rock pana la salsa. Recomandarile noastre pentru show-uri live sunt: Bulldog Cancun, Azucar Caribbean Bar, Dady Rock, Los Cuatro Elementos, Roots Jazz Club si Sabor Latino.

Pentru turistii care vor sa petreaca toata noaptea recomandam: Cocobango, Dady'O, Basic, Bulldog Cafe, Senor Frog's, The City, Barezitto, Mambo Cafe, Yaxchilan Avenue si Yesterday Bar.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Malta  |  Grecia  |  Irlanda  |  Belgia  |  Ungaria  |  Spania  | 
Stiai ca?
Elvetia este o tara aflata integral in muntii Alpi. Localizarea ei geografica i-a dat denumirea si de tara alpina.... Un elefant poate sa bea intr-o zi pana la 120 litri de apa....
Dictionar turistic
tabara - Asezare temporara situata in aer liber, dotata cu mijloace sumare de cazare, destinata tinerilor (elevi, studenti, sportivi) aflati in vacanta sau la pregatire sportiva.
7 recomandari