TurisMALL
powered by

21912

Ghid Cancun
Viata de noapte

Cancun

Cancun este faimos pentru viata de noapte fascinanta. Indiferent de preferinte, Cancun are cluburi, baruri si terase care vor fi pe placul chiar si celor mai pretentiosi turisti. Majoritatea cluburilor si cafenelelor ofera mancare chiar si in timpul serii. Barurile sunt deschise pana la ora 01.00, pe cand cluburile de noapte sunt deschise pana dimineata.

Unele cluburi ofera turistilor optiunea "all you can drink", prin care se plateste un pret la intrare si poti bea cat doresti.

Pe langa serile petrecute in cluburi, in Cancun exista multe festivaluri, concerte cu muzica live sau show-uri cu dansatori profesionisti. Cluburile cu muzica live ofera o mare diversitate de genuri muzicale, de la jazz, rock pana la salsa. Recomandarile noastre pentru show-uri live sunt: Bulldog Cancun, Azucar Caribbean Bar, Dady Rock, Los Cuatro Elementos, Roots Jazz Club si Sabor Latino.

Pentru turistii care vor sa petreaca toata noaptea recomandam: Cocobango, Dady'O, Basic, Bulldog Cafe, Senor Frog's, The City, Barezitto, Mambo Cafe, Yaxchilan Avenue si Yesterday Bar.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Malta  |  Grecia  |  Belgia  |  Romania  |  Malaysia  |  Austria  | 
Stiai ca?
In Alaska, este legal sa impusti ursii polari. Insa este interzis sa trezesti un urs pentru a-i face o poza?... Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. ...
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari