TurisMALL
powered by

26282

Ghid Cancun
Viata de noapte

Cancun

Cancun este faimos pentru viata de noapte fascinanta. Indiferent de preferinte, Cancun are cluburi, baruri si terase care vor fi pe placul chiar si celor mai pretentiosi turisti. Majoritatea cluburilor si cafenelelor ofera mancare chiar si in timpul serii. Barurile sunt deschise pana la ora 01.00, pe cand cluburile de noapte sunt deschise pana dimineata.

Unele cluburi ofera turistilor optiunea "all you can drink", prin care se plateste un pret la intrare si poti bea cat doresti.

Pe langa serile petrecute in cluburi, in Cancun exista multe festivaluri, concerte cu muzica live sau show-uri cu dansatori profesionisti. Cluburile cu muzica live ofera o mare diversitate de genuri muzicale, de la jazz, rock pana la salsa. Recomandarile noastre pentru show-uri live sunt: Bulldog Cancun, Azucar Caribbean Bar, Dady Rock, Los Cuatro Elementos, Roots Jazz Club si Sabor Latino.

Pentru turistii care vor sa petreaca toata noaptea recomandam: Cocobango, Dady'O, Basic, Bulldog Cafe, Senor Frog's, The City, Barezitto, Mambo Cafe, Yaxchilan Avenue si Yesterday Bar.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Italia  |  Franta  |  Romania  |  Belgia  |  Cehia  |  Austria  | 
Stiai ca?
El nu a fost ales inițial să completeze Capela Sistină În vreme ce Michelangelo devenea din ce în ce mai bun, Raphael era pictorul cel mai talentat din Roma. Raphael a fost cel care Papa Iulius ... Cel mai activ vulcan in prezent este Kilauea din Hawaii: Kilauea erupe incontinuu din anul 1983, intr-un ritm de circa 5 m cubi/sec de lava. Kilauea semnifica "cel care scuipa" sau "car...
Dictionar turistic
Transfer - Deplasarea turistilor de la punctul terminus al calatoriei (aeroport, gara, port) la unitatea de cazare.
7 recomandari