TurisMALL
powered by

30643

Ghid Cancun
Transport intern

Cancun

Cancun International Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Caraibe. Cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge la hotel este prin intermediul autobuzelor rosii sau gri ADO care au capat de linie in Cancun City (pret bilet o calatorie: 40 pesos sau 3.50 $) sau Playa del Carmen (pret bilet o calatorie 90 pesos sau 7.50$) .

Cancun este impartit in 2 zone: Cancun City si Cancun Zone. Pentru a te deplasa in oras, este usor, zona fiind relativ restransa. Autobuzele au ca punct de plecare Cancun City. Unele atractii se afla intre oras si zona turistica, de aceea este necesar sa folositi o masina inchiriata, autobuz sau un taxi.

Autobuzele reprezinta cea mai ieftina cale de transport. Statiile de autobuz sunt in apropierea hotelurilor mari si a celor mai importante atractii turistice. Pretul unei calatorii este de 6 pesos. Autobuzele au 4 rute si sunt numerotate: R-1, R-2, R-15 si R 27.

Taxiurile sunt disponibile in tot orasul. Taxiurile nu au aparat de taxat, iar tariful final este stabilit in functie de “zonele” prin care treceti in timpul calatoriei. Cel mai indicat ar fi sa stabiliti de la inceput tariful. Tariful pe km este afisat la receptia fiecarui hotel.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Italia  |  Grecia  |  Malta  |  Austria  |  Germania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Cornul Narvalului este din fildes si poate atinge lungimea de 3 metri.... China se mai numeste si "Dragonul rosu" sau "Uriasul adormit"....
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari