TurisMALL
powered by

21936

Ghid Cancun
Transport intern

Cancun

Cancun International Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Caraibe. Cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge la hotel este prin intermediul autobuzelor rosii sau gri ADO care au capat de linie in Cancun City (pret bilet o calatorie: 40 pesos sau 3.50 $) sau Playa del Carmen (pret bilet o calatorie 90 pesos sau 7.50$) .

Cancun este impartit in 2 zone: Cancun City si Cancun Zone. Pentru a te deplasa in oras, este usor, zona fiind relativ restransa. Autobuzele au ca punct de plecare Cancun City. Unele atractii se afla intre oras si zona turistica, de aceea este necesar sa folositi o masina inchiriata, autobuz sau un taxi.

Autobuzele reprezinta cea mai ieftina cale de transport. Statiile de autobuz sunt in apropierea hotelurilor mari si a celor mai importante atractii turistice. Pretul unei calatorii este de 6 pesos. Autobuzele au 4 rute si sunt numerotate: R-1, R-2, R-15 si R 27.

Taxiurile sunt disponibile in tot orasul. Taxiurile nu au aparat de taxat, iar tariful final este stabilit in functie de “zonele” prin care treceti in timpul calatoriei. Cel mai indicat ar fi sa stabiliti de la inceput tariful. Tariful pe km este afisat la receptia fiecarui hotel.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Spania  |  Romania  |  Franta  |  Grecia  |  Malaysia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Mall-ul din Washington DC este de 1,4 ori mai mare decat intreaga suprafata a Vaticanului?... Pestera cu cele mai reusite si renumite picturi rupestre este Altamira, situata in Spania, in apropierea granitei nordice, regiunea Castilia Veche....
Dictionar turistic
Adapost pentru excursionisti - Mijloace improvizate de cazare, create, in general, de organizatii particulare sau institutii publice pentru a compensa absenta hotelurilor in anumite regiuni putin frecventate; popasuri de tip han pentru tineret, instalate si administrate de organizatii de tineret pentru membrii lor.
7 recomandari