TurisMALL
powered by

30269

Ghid Cancun
Transport intern

Cancun

Cancun International Airport este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Caraibe. Cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge la hotel este prin intermediul autobuzelor rosii sau gri ADO care au capat de linie in Cancun City (pret bilet o calatorie: 40 pesos sau 3.50 $) sau Playa del Carmen (pret bilet o calatorie 90 pesos sau 7.50$) .

Cancun este impartit in 2 zone: Cancun City si Cancun Zone. Pentru a te deplasa in oras, este usor, zona fiind relativ restransa. Autobuzele au ca punct de plecare Cancun City. Unele atractii se afla intre oras si zona turistica, de aceea este necesar sa folositi o masina inchiriata, autobuz sau un taxi.

Autobuzele reprezinta cea mai ieftina cale de transport. Statiile de autobuz sunt in apropierea hotelurilor mari si a celor mai importante atractii turistice. Pretul unei calatorii este de 6 pesos. Autobuzele au 4 rute si sunt numerotate: R-1, R-2, R-15 si R 27.

Taxiurile sunt disponibile in tot orasul. Taxiurile nu au aparat de taxat, iar tariful final este stabilit in functie de “zonele” prin care treceti in timpul calatoriei. Cel mai indicat ar fi sa stabiliti de la inceput tariful. Tariful pe km este afisat la receptia fiecarui hotel.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Turcia  |  Irlanda  |  Spania  |  Belgia  |  Grecia  |  Olanda  | 
Stiai ca?
Altitudinea maxima pe continente este: Vf.Everest, Asia (8848 m) Cerro Aconcagua, America de Sud (6959 m) Muntele McKinley, America de Nord (6194 m) Kilimanjaro, Africa (5895 m) Elbrus, limita ... …in tarile din Asia, ceaiul reprezinta insasi arta de a trai? In timpul Chinei imperiale, ceaiul era considerat indispensabil oricarei ceremonii. In timpul celei de casatorie, de exemplu, ceaiul sim...
Dictionar turistic
Bufet suedez - Masa principala la care se servesc mai multe tipuri de mancare, aperitive calde sau reci, mancare gatita sau fast-food, salate proaspete, fructe, prajituri, fursecuri si torturi, bauturi alcoolice sau racoritoare. La acest tip de masa, clientii isi pot umple farfuria de cate ori poftesc.
7 recomandari