TurisMALL
powered by

78590

Ghid Costa Brava
Shopping

Costa Brava

Statiunile din Costa Brava nu au foarte multe magazine, insa cele existente ofera numeroase articole mai mult sau mai putin folositoare. De la clasicele suveniruri cu statiunea Costa Brava, pana la haine, accesorii, costume de baie sau incaltaminte, aici veti gasi, cu siguranta, ceva sa va incante.

In Girona, in El Barri Vell (cartierul vechi) si l'Eixample, veti fi incantati de marea varietate de magazine: buticuri cu haine traditionale, designeri locali, branduri internationale, magazine cu vinuri scumpe sau cofetarii cu delicatese delicioase.

Blanes este cea mai importanta destinatie de shopping din Costa Brava. Cu peste 600 de magazine, toate aflate in centrul statiunii, Blanes este un adevarat paradis pentru fanii shopping-ului.

Daca oferta din Costa Brava nu vi se pare satisfacatoare, puteti da o fuga pana la Barcelona, care se afla la 1 ora distanta.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
adriana bica Guest, 25.10.2014

Am petrecut un sejur minunat pe Costa Barbara in perioada 1 -8 octombrie 2014 ,mai precis in Malgrat de Mar.Printre altele am vizitat si Tossa de Mar -singurul orasel medieval de pe coasta Catalunyei- o adevarata bijuterie intre verdele Pirineilor si albastrul Mediteranei,o statiune linistita ,plaja cu Steagul Albastru, o splendoare.

 
Cristina Guest, 05.08.2015

Eu am fost in Malgrat de Mar la inceputul lunii iunie 2015. Nu stiu de ce plaja este premiata cu steagul albastru. Nisipul este oribil. Pietros, grunjos, n-am mai vazut asa ceva. Plajele sunt frumoase vazute doar dinspre mare, de pe vapor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Stiai ca?
In Anglia este interzis prin lege ca vanzatoarele din magazine sa isi serveasca topless clientii? Exceptie fac doar magazinele de pesti exotici din Liverpool.... Intr-o saptamana, peste 150.000 oameni se plimba pe Rambla, Barcelona?...
Dictionar turistic
Agroturism - Forma de turism practicata in mediul rural prin care se asigura turistilor servicii de cazare, masa si agrement si se contribuie la ridicarea nivelului de trai al populatiei rurale.
7 recomandari