TurisMALL
powered by

78379

Ghid Costa Brava
Transport intern

Costa Brava

Pentru a ajunge la Barcelona, va trebui sa luati trenul din statiunile Lloret de Mar si Blanes. Durata calatoriei este de 60 minute.

Daca doriti sa va plimbati prin statiunile din Costa Brava, veti avea la dispozitie numeroase autobuze care va pot duce la destinatia dorita.

Taxiurile sunt foarte populare in Costa Brava. Rapide, confortabile, taxiurile raman cea mai comoda modalitate de transport.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
adriana bica Guest, 25.10.2014

Am petrecut un sejur minunat pe Costa Barbara in perioada 1 -8 octombrie 2014 ,mai precis in Malgrat de Mar.Printre altele am vizitat si Tossa de Mar -singurul orasel medieval de pe coasta Catalunyei- o adevarata bijuterie intre verdele Pirineilor si albastrul Mediteranei,o statiune linistita ,plaja cu Steagul Albastru, o splendoare.

 
Cristina Guest, 05.08.2015

Eu am fost in Malgrat de Mar la inceputul lunii iunie 2015. Nu stiu de ce plaja este premiata cu steagul albastru. Nisipul este oribil. Pietros, grunjos, n-am mai vazut asa ceva. Plajele sunt frumoase vazute doar dinspre mare, de pe vapor.

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Targul de Carte de la Madrid (Feria del Libro de Madrid)
Feria del Libro (Targul de Carte de la Madrid) este un eveniment cultural ce are loc anual, la sfarĊ..
Grecia  |  Cehia  |  Olanda  |  Ungaria  |  Romania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Orasul situat la cea mai mica altitudine din Romania este Sulina, din Delta Dunarii (4 m).... Sahara este cel mai mare desert de pe Pamant, cu o suprafata de 7.000.000 km2?...
Dictionar turistic
Taverna - Restaurant mic, de origine greceasca, cu aspect rustic, ce serveste preparate traditionale.
7 recomandari