TurisMALL
powered by

38734

Ghid Costa Del Sol
Unde sa te cazezi

Costa Del Sol

Hotelul Los Monteros 5* se afla la 500 metri de plaja din statiunea Marbella. Hotelul Los Monteros se afla la mai putin de 200 de metri de clubul de golf Santa Clara. Centrul orasului Marbella este situat la 15 minute de mers cu masina, iar Malaga se afla la 45 de minute de mers cu masina de la hotel. Cu 173 camere cu vedere spre mare sau gradina, hotelul mai dispune si de alte facilitati: piscina in aer liber, teren de tenis, sala de fitness, 2 restaurante si club privat pentru petrecerile nocturne.

Aflat in statiunea Marbella, hotelul Gran Meliá Don Pepe 5* este la doar 5 minute de mers pe jos de parcul Paco Cantos. Centrul vechi al statiunii Marbella este la mai puţin de 2 km. Hotelul are 201 camere cu dotari de lux si vederi la mare, gradina sau munte. Din facilitatile hotelului mentionam: 3 piscine in aer liber, centru SPA, 2 restaurante si 3 baruri.

Hotelul Isabel 4* se afla chiar in fata plajei Playamar, la 700 de metri de centrul orasului Torremolinos. Hotelul Isabel se afla la 15 minute de mers pe jos de gara din Torremolinos, care ofera legaturi directe spre centrul orasului Malaga si aeroportul de aici, situate in apropiere. Aqualand Water Park este situat la 3 km, iar terenul de golf Parador Malaga se afla la numai 4 km. Hotelul are 70 camere, piscina in aer liber, bar si gradina de vara.

Hotelul Iberostar Marbella Coral Beach 4* este situat la doar 1 km de centrul portului Puerto Banus. Centrul statiunii Marbella este la doar 4 km, iar aeroportul din Málaga poate fi accesat in 45 de minute. Hotelul are 170 camere cu terasa privata, aer conditionat, minibar, 3 restaurante, bar si club pe plaja.

Hotelul Don Paquito 3* este situat intr-o zona minunata din Torremolinos, la 100 de metri de plaja si de celebra promenada de pe litoral, La Carihuela. Hotelul Don Paquito este un hotel modern, complet renovat in anul 2005 si ofera oaspetilor sai cazare in 66 camere spatioase si confortabile.

Hotelul Tarik 3* este situat pe plaja Playamar din statiunea Torremolinos, la doar 12 minute cu masina de aeroportul Malaga. Clubul de golf Parador Málaga se afla la 8 minute cu masina de hotelul Tarik. Centrul orasului Malaga este la 20 minute cu masina. Hotelul are 95 camere confortabile, piscina in aer liber, restaurant, cafe-bar, gradina si internet gratuit.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Belgia  |  Spania  |  Grecia  |  Germania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Elefantul isi foloseste urechile pentru reglarea temperaturii corpului.... România este casa celei mai grele clădiri din lume – Palatul Parlamentului, care a costat aproximativ 3 miliarde de dolari. Construcţia conţine 3.500 tone de cristal, 480 de candelabre şi 700.0...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari