TurisMALL
powered by

57670

Ghid Dubai
Sfaturi utile

Dubai

Turistii care viziteaza orasul Dubai trebuie sa se poarte respectuos si sa nu aiba porniri obscene sau scandaloase in public.

Cele mai populare cluburi si baruri se afla in zonele turistice, nu in cele rezidentiale unde traiesc localnicii care respecta traditiile si nu inteleg stilul de viata al occidentalilor.

Alcoolul nu este interzis in Dubai, atata timp cat este consumat la hotel, in bar sau intr-un club de noapte. Localnicii au voie sa bea acasa, doar daca au o licenta eliberata de municipalitatea orasului. In locuri publice sau pe strada consumul de alcool este ilegal. Carnea de porc poate fi consumata doar de turisti si expatriati.

Evitati perioada Ramadanului (octombrie – noiembrie). In aceasta perioada, intre orele 05.00 – 17.00, nimeni, nici macar turistii, nu pot bea, manca sau fuma in locurile publice.

Pentru a intra in Dubai, aveti nevoie de viza.

Limba oficiala este araba, insa majoritate vorbeste limba engleza.

Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume, datorita legilor aspre.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
MANOLE RICA Guest, 19.04.2011

O destinatie de vis.Oare cine nu s-ar dori sa ajunga aici? Eu una , as fi super incantata.

 
vachente maria Guest, 10.05.2011

scurt si cuprinzator!

 
Palos Guest, 21.05.2011

ce pot sa spun ...este un ghid foarte bun...cei care au bani este pacat sa nu viziteze Dubaiul...in ghid ti se da mura in gura cum sa ajungi la destinatie....succes la cei care merg in DUBAI

 
Palos Guest, 21.05.2011

Am citit pana la capat toate detaliile din ghid si sint foarte impresionata de toate detaliile scrise in ghid....cel putin daca nu-mi pot permite sa merg sa vizitez Dubaiul imi pot permite prin intermediul ghidului vizitarea Dubaiului....din descriere este ceva de vis ....omul pina moare tot viseaza asa si eu

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de focuri de artificii din Malta
Festivalul international de focuri de arificii din Malta este un eveniment anual organizat de catre ..
Stiai ca?
Benin se mai numeste si "Tara cantecelor".... Atolul cu cea mai mare suprafata de uscat este reprezentat de Insula Craciunului. Acesta apartine de Australia si se afla in Oceanul Indian, la 2.360 km Nord-Vest de Perth in Australia de Vest și ...
Dictionar turistic
Turism religios / ecumenic - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unor lacasuri sfinte, manastiri si biserici.
7 recomandari