TurisMALL
powered by

53054

Ghid Dubai
Sfaturi utile

Dubai

Turistii care viziteaza orasul Dubai trebuie sa se poarte respectuos si sa nu aiba porniri obscene sau scandaloase in public.

Cele mai populare cluburi si baruri se afla in zonele turistice, nu in cele rezidentiale unde traiesc localnicii care respecta traditiile si nu inteleg stilul de viata al occidentalilor.

Alcoolul nu este interzis in Dubai, atata timp cat este consumat la hotel, in bar sau intr-un club de noapte. Localnicii au voie sa bea acasa, doar daca au o licenta eliberata de municipalitatea orasului. In locuri publice sau pe strada consumul de alcool este ilegal. Carnea de porc poate fi consumata doar de turisti si expatriati.

Evitati perioada Ramadanului (octombrie – noiembrie). In aceasta perioada, intre orele 05.00 – 17.00, nimeni, nici macar turistii, nu pot bea, manca sau fuma in locurile publice.

Pentru a intra in Dubai, aveti nevoie de viza.

Limba oficiala este araba, insa majoritate vorbeste limba engleza.

Dubai este unul dintre cele mai sigure locuri din lume, datorita legilor aspre.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
MANOLE RICA Guest, 19.04.2011

O destinatie de vis.Oare cine nu s-ar dori sa ajunga aici? Eu una , as fi super incantata.

 
vachente maria Guest, 10.05.2011

scurt si cuprinzator!

 
Palos Guest, 21.05.2011

ce pot sa spun ...este un ghid foarte bun...cei care au bani este pacat sa nu viziteze Dubaiul...in ghid ti se da mura in gura cum sa ajungi la destinatie....succes la cei care merg in DUBAI

 
Palos Guest, 21.05.2011

Am citit pana la capat toate detaliile din ghid si sint foarte impresionata de toate detaliile scrise in ghid....cel putin daca nu-mi pot permite sa merg sa vizitez Dubaiul imi pot permite prin intermediul ghidului vizitarea Dubaiului....din descriere este ceva de vis ....omul pina moare tot viseaza asa si eu

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Ungaria  |  Germania  |  Cehia  |  Belgia  |  Austria  |  Italia  | 
Stiai ca?
Albinele pot fi folosite pentru a detecta minele terestre? ... O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita...
Dictionar turistic
Turism - Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.
7 recomandari