TurisMALL
powered by

55535

Ghid Dubai
Viata de noapte

Dubai

In timpul zilei, Dubai este un oras lipsit de viata, insa situatia se schimba odata cu lasarea serii. Aici va puteti bucura de viata de noapte in diferite feluri, in functie de ce va doriti. Dubai are o viata de noapte excelenta, insa exista niste limite, intrucat aici exista cateva legi stricte.

Cyclone Al Nasr Karama este unul dintre cele mai cautate cluburi si se bucura de vizita multor celebritati.

Irish Village se afla chiar langa clubul Aviation si este unul dintre putinele pub-uri unde poti consuma alcool in voie. Clubul beneficiaza si de o terasa si ofera vizitatorilor o atmosfera pur irlandeza cu muzica live si mancare buna.
Daca doriti sa va bucurati de cultura ruseasca, va recomandam Arbat Club din cadrul hotelului Carlton Tower Hotel Deira sau Troyka din Century Hotel Bur Dubai.

Clubul Al Abaya The Palm Hotel Interchange are specific arab si ofera spectacole cu muzica live si dansuri orientale.

Kasbaa Royal Mirage Hotel este unul dintre cluburile ce trebuie vizitate neaparat. Construit pe 3 etaje, clubul este decorat in stilul arabic traditional, iar muzica live este mixata de unii dintre cei mai buni DJ.

Buddha Bar este frecventat de cei mai bogati oameni, iar decorurile opulente si bauturile excesiv de scumpe au un impact major asupra vizitatorilor.

Barul 360° ofera cea mai buna priveliste asupra hotelului Burj Al Arab.Barul se afla pe acoperisul hotelului Jumeirah Beach Hotel si este locul perfect de relaxare dupa o zi agitata.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
MANOLE RICA Guest, 19.04.2011

O destinatie de vis.Oare cine nu s-ar dori sa ajunga aici? Eu una , as fi super incantata.

 
vachente maria Guest, 10.05.2011

scurt si cuprinzator!

 
Palos Guest, 21.05.2011

ce pot sa spun ...este un ghid foarte bun...cei care au bani este pacat sa nu viziteze Dubaiul...in ghid ti se da mura in gura cum sa ajungi la destinatie....succes la cei care merg in DUBAI

 
Palos Guest, 21.05.2011

Am citit pana la capat toate detaliile din ghid si sint foarte impresionata de toate detaliile scrise in ghid....cel putin daca nu-mi pot permite sa merg sa vizitez Dubaiul imi pot permite prin intermediul ghidului vizitarea Dubaiului....din descriere este ceva de vis ....omul pina moare tot viseaza asa si eu

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Romania  |  Austria  |  Italia  |  Spania  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Alba Iulia este denumita si „Capitala a Marii Uniri”. Legea prin care orasul Alba Iulia a fost declarat „Capitala a Marii Uniri” a Romaniei a fost promulgată in data de 27 decembrie 2018, de ... Gheorghe Marinescu, medic neurolog român, pe lângă numeroase studii, a realizat și primul film științific din lume, denumit “Tulburările mersului în hemiplegia organică”. De asemenea, a f...
Dictionar turistic
Motel - Unitate de cazare situata in afara orasului, pe un itinerar turistic care ofera turistilor cazare. De obicei camerele sunt situate langa parcare.
7 recomandari