TurisMALL
powered by

54676

Ghid Neptun
Cand sa vizitezi

Neptun

Daca in Mamaia, turistii invadeaza statiunea de la 1 Mai, in Olimp-Neptun, abia la sfarsitul lunii mai isi fac aparitia primii turisti. Hotelurile din Olimp-Neptun fac parte din programul social “Litoralul pentru toti”, cand in perioada extra-sezoniera, preturile sunt foarte mici si incep de la 158 ron, 5 nopti cazare la hoteluri de 2*.

Statiunea este plina de turisti pana la mijlocul lunii august, cand in Olimp-Neptun isi fac aparitia numerosi pensionari care abia in aceasta perioada se pot relaxa sub soarele bland.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Stiai ca?
Stiati ca posta de pe meleagurile noastre a fost pentru prima data amintita in Evul Mediu? A fost înfiintată pentru a transmite poruncile domnului in teritoriul stapanit. “Postasii” de atunci fo... Un ghepard poate atinge viteza de 120 km/h. Ajunge la 70km/h in 3 secunde, fiind considerat cel mai bun sprinter din regnul animal....
Dictionar turistic
Parc nautic - O zona de recreere care ofera posibilitati de practicare a sporturilor nautice sau a altor activitati legate de mediul acvatic (pescuit, scufundari etc.), precum si diverse atractii: cascade, fantani arteziene etc.
7 recomandari