TurisMALL
powered by

56524

Ghid Neptun
Obiective turistice

Neptun

Plaja din Neptun este una dintre cele mai bine amenajate plaje de pe litoralul romanesc, putand sa concureze chiar si cu plajele din Mamaia. Plaja principala denumita La Steaguri se continua cu plaja din Jupiter in parte de sud si cu plaja din Olimp in partea de nord. Plaja statiunii Neptun are o latime medie (30-100 m), un nisip fin, apa curata si multiple posibilitati de agrement. Plaja este dotata cu umbrele fixe si se pot inchiria sezlonguri, umbrele si alte accesorii de plaja.

Pe plaja din Neptun, turistii pot practica diverse sporturi nautice pe mare sau pe lacul Neptun. Din Neptun se pleaca in croaziere scurte pe mare, cu yole si yachturi.

Teatrul de Vara este centrul vietii de noapte din Neptun. Aici, in timpul sezonului estival, pe scena teatrului, urca cei mai cunoscuti cantareti si actori. In fiecare seara, spectacolul este palpitant, iar artistii sunt mereu altii.

Parcul de distractii este locul ideal pentru copii aflati in vacanta. Numeroase masinute colorate, carusele sau jocuri electronice ii atrag pe cei mici, dar si pe adulti. Parcul de distractii se afla in Satul de Vacanta al statiunii Neptun.

In apropiere de parcul de distractii din Neptun se afla 2 terenuri de minigolf. Un alt punct de atractie din Neptun este Rezervatia botanica Stejarii de la Comorova si lacul artificial Neptun.

Intr-o zona cu o vegetatie relativ bogata, Olimp dispune de plaje inguste si intime, recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale, cat si de nisip de cea mai buna calitate. Cea mai populara zona se afla in fata hotelului Amfiteatru, unde plaja este mai lata, iar in jur sunt numeroase terase si sezlonguri cu umbrele.

In Olimp exista o baza de tratament, populara printre turistii trecuti de prima tinerete, unde se pot trata: spondiloza, reumatismul, infectii, stari post traumatismale (dupa operatii efectuate pe muschi, articulatii si oase, dupa entorse, luxatii si fracturi), paralizii si pareze, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.

Faleza din Olimp a fost si ramane locul preferat al turistilor pentru promenada. De aici, putti admira rasaritul sau apusul soarelui.

Daca va aflati in Olimp, atunci nu trebuie sa ratati excursia de o zi in Delta Dunarii. Pe plajele statiunii se afla numerosi comercianti care vand bilete la preturi avantajoase.
  Pagina anterioara Unde sa mananci Pagina 5 din 8   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Spania  |  Ungaria  |  Italia  |  Romania  |  Belgia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Vulpea Zburatoare este cea mai mare specie de liliac. Traieste in Asia si are o anvergura a aripilor de 1,7 metri.... Nicaragua se mai numeste si "Tara lacurilor și a vulcanilor"....
Dictionar turistic
Concierge - Angajatul unui hotel care poate fi gasit la receptie si ofera turistilor informatii si intermediaza servicii ca: rezervari la restaurant, limuzine, recomandari cluburi de noapte, rezerva bilete la evenimente speciale. In hotelurile de lux, se asteapta ca un concierge sa indeplineasca cele mai ciudate cereri ale turistilor.
7 recomandari