TurisMALL
powered by

44955

Ghid Nisipurile De Aur
Obiective turistice

Nisipurile De Aur

Plaja din Nisipurile de Aur este una dintre cele mai renumite din Europa, ea detinand inca din 1996 premiul “blue flag” pentru servicii impecabile de curatenie si calitate. De asemenea, farmecul aparte al plajei este dat de imbinarea intre apa cristalina, nisipurile aurii si padurile de un verde-smarald. Plaja se intinde pe o distanta de 5 km.

Statiunea se afla in apropiere de Parcul National Nisipurile de Aur, situat la o altitudine de 270 m. Desi este foarte aproape de turisti, aici pot fi vazute diferite specii de animale ca veverite, iepuri, cerbi sau vulturi.

Pentru cei care vor sa petreaca un sejur linistit in Nisipurile de Aur, exista multe atractii care isi asteapta vizitatorii: turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul, manastirea Aladja, Biserica Sf Nikola, Muzeul Istoric sau Muzeul Etnografic.

Roata din centrul statiunii este una dintre principalele atractii din statiune. Privelistea este minunata si este ideala atat pentru adulti, cat si pentru copii.

La intrarea in statiune se afla parcul acvatic Aquapolis. O atractie perfecta atat pentru copii, cat si pentru adulti, aici veti gasi tobogane, piscine cu valuri artificiale, sezlonguri si restaurante.

Daca va plicitisiti de plaja si vreti sa explorati zonele din apropierea statiunii, va recomandam excursiile la Balcic, Nessebar, Cap Kaliakra, Varna sau Sofia.
  Pagina anterioara Unde sa mananci Pagina 5 din 9   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Belgia  |  Franta  |  Romania  |  Malta  |  Cehia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Eschimosii au peste 15 cuvinte pentru cuvantul “snow”?... Cornul Narvalului este din fildes si poate atinge lungimea de 3 metri....
Dictionar turistic
Hidroavion - Avion destinat transportului de pasageri, echipat cu dispozitive care ii permit sa se mentina pe apa.
7 recomandari