TurisMALL
powered by

50077

Ghid Nisipurile De Aur
Unde sa te cazezi

Nisipurile De Aur

Hotelul Melia Grand Hermitage 5* se afla pe un versant de deal, la doar 100 de metri de plaja, iar de aici se poate ajunge usor in centrul statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul are 727 camere de lux cu vedere spre mare sau parc, centru spa pe 2 etaje, restaurante, pub-uri, cafenele, gradina, piscina si loc de joaca pentru copii.

Hotelul Admiral 5* se afla in fata plajei cu nisip auriu, in centrul statiunii. Construit in 2004, hotelul pune la dispozitia turistilor camere duble si apartamente cu vedere la mare sau spre parc, 2 restaurante, cafenea, cofetarie, loc de joaca pentru copii si casa de schimb valutar.

Hotelul Grifid Arabella 4* este localizat la 100 de metri de plaja din statiunea Nisipurile de Aur si la 100 de metri de zona comerciala a statiunii. Hotelul ofera turistilor cazare in 292 camere spatioase, unele cu vedere la mare, echipa de animatie profesionista, centru spa, restaurant, piscine, loc de joaca pentru copii si teren de volei.

Hotelul PrimaSol Sunrise 4* este inconjurat de copaci, la numai 300 metri de plaja si de centrul din Nisipurile de Aur. Hotelul dispune de 310 camere confortabile, restaurant si terasa, acces gratuit la Internet Wi-Fi, 3 piscine in aer liber si locuri de joaca pentru copii.

Aflat la numai 50 de metri de plaja si la 300 de metri de centrul statiunii Nisipurile de Aur, hotelul Ambassador 3* are 2 piscine, centru spa, sala de sport, parcare gratuita, magazin si coafor. Hotelul ofera cazare in 200 camere curate si confortabile, dotate cu aer conditionat, minibar si televizor.

Complet renovat in 2004, hotelul Perunika 3* este situat la 250 de metri de centrul statiunii si 150 de metri de plaja. Hotelul Perunika ofera cazare in 163 de camere duble si 11 apartamente luxoase. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, Tv cablu, minibar, telefon, aer conditionat si balcon.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de focuri de artificii din Malta
Festivalul international de focuri de arificii din Malta este un eveniment anual organizat de catre ..
Austria  |  Olanda  |  Irlanda  |  Romania  |  Franta  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Brazilia se mai numeste si "Pindorama" si "Tara palmierilor"... Romanii au realizat cel mai mare steag din lume in anul 2013. Steagul avea cinci tone, masura 349 metri lungime si 227 metri latime....
Dictionar turistic
Eliport - Aeroport de dimensiuni reduse, construit special pentru decolarea, aterizarea si manevrele elicopterelor.
7 recomandari