TurisMALL
powered by

49684

Ghid Sighisoara
Unde sa mananci

Sighisoara

Gustul desavarsit al preparatelor culinare romanesti te asteapta in atmosfera vesela a rusticului restaurant Korona. Indiferent daca ti-e pofta de o ciorba de fasole cu costita, servita in paine, sa savurezi un muschi de vita la gratar sau o tochitura cu mamaliguta, aici mananci romaneste! Clientii hotelului Korona beneficiaza de 20% reducere.

Restaurantul Vlad Dracul este situat in inima orasului, in imediata vecinatate a Turnului cu Ceas. Cu o capacitate de 120 de locuri si 60 de locuri pe terasa, in restaurant se pot servi, pe langa specialitatile bucatariei internationale, si mancaruri romanesti cum ar "Mancarea Printului Dracula", alaturi de palinca ardeleneasca si renumitul sange al vampirului, "Vinul Vampir". Unicitatea cladirii o dau frescele din secolul al XV-lea aflate in salonul medieval. una din ele reprezinta pe Vlad Dracul, fiind de altfel si singurul portret al domnitorului. La parter functioneaza o berarie, potrivit epocii medievale de care apartine intreaga casa.

Restaurant& Pizzerie Venetia va asteapta intr-o ambianta deosebit de placuta si va sta la dispozitie cu serviciile sale de o foarte buna calitate. Fie ca doriti sa savurati o pizza sau sa serviti mancaruri traditionale romanesti, restaurantul Venetia reprezinta locatia ideala.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Italia  |  Spania  |  Germania  |  Franta  |  Cehia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Simtul de miros al unei furnici este la fel de puternic ca al unui caine?... In anul 2020, bolile mintale vor reprezenta a doua cauza de deces, din cauza poluarii, alimentatiei chimizate si mutatiilor genetice la plante, conform unui raport al OMS?...
Dictionar turistic
Bilet familial - Bilet special, eliberat membrilor unei familii care efectueaza aceleasi parcurs si care implica, in general, conditii speciale de tarif si utilizare.
7 recomandari