TurisMALL
powered by

59730

Ghid Sighisoara
Unde sa mananci

Sighisoara

Gustul desavarsit al preparatelor culinare romanesti te asteapta in atmosfera vesela a rusticului restaurant Korona. Indiferent daca ti-e pofta de o ciorba de fasole cu costita, servita in paine, sa savurezi un muschi de vita la gratar sau o tochitura cu mamaliguta, aici mananci romaneste! Clientii hotelului Korona beneficiaza de 20% reducere.

Restaurantul Vlad Dracul este situat in inima orasului, in imediata vecinatate a Turnului cu Ceas. Cu o capacitate de 120 de locuri si 60 de locuri pe terasa, in restaurant se pot servi, pe langa specialitatile bucatariei internationale, si mancaruri romanesti cum ar "Mancarea Printului Dracula", alaturi de palinca ardeleneasca si renumitul sange al vampirului, "Vinul Vampir". Unicitatea cladirii o dau frescele din secolul al XV-lea aflate in salonul medieval. una din ele reprezinta pe Vlad Dracul, fiind de altfel si singurul portret al domnitorului. La parter functioneaza o berarie, potrivit epocii medievale de care apartine intreaga casa.

Restaurant& Pizzerie Venetia va asteapta intr-o ambianta deosebit de placuta si va sta la dispozitie cu serviciile sale de o foarte buna calitate. Fie ca doriti sa savurati o pizza sau sa serviti mancaruri traditionale romanesti, restaurantul Venetia reprezinta locatia ideala.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Franta  |  Romania  |  Spania  |  Grecia  |  Cehia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Romania reprezinta una dintre primele tari din lume in ceea ce priveste numarul si diversitatea pesterilor. Pana in prezent se stie de existenta unui numar de peste 12.000 de pesteri in tara.... Cel mai mare canal - tunel (navigabil) din lume este Canalul tunel Rove (Franta), ce are aproximativ 7,2 km lungime si 22 m latime. Canalul Rove a fost construit intre anii 1912-1927, fiind deschi...
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari