TurisMALL
powered by

50476

Ghid Sighisoara
Viata de noapte

Sighisoara

In comparatie cu alte orase din Romania, Sighisoare are o viata de noapte linistita. Unul dintre cele mai cautate cluburi este Onix, unde ambianta placuta, muzica anilor ''80 – ''90 si serviciile de cea mai buna calitate sunt garantia unei seri reusite.

Clubul Aristocrat este construit pe doua nivele, este mobilat si decorat in stil clasic, cu mobilier din lemn masiv si piele, cu balustrade din fier forjat si candelabre din cristal. Luxul, imbinat cu sonorizarea de ultima generatie, cu confortul oferit si cu servirea prompta sunt doar cateva atu-uri prin care club Aristocrat Sighisoara isi propune sa urce rapid scara ierarhica din doemniul celor mai puternice cluburi din Romania.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Stiai ca?
Elevii din Japonia si Coreea de Sud sunt considerati cei mai buni din lume la matematica si alte stiinte exacte?... Statul cu cel mai mare procent de oameni care merg pe jos la lucru este Alaska....
Dictionar turistic
Feribot - Nava care asigura continuitatea traficului de la un port la altul sau intre malurile unui fluviu. Pot exista bacuri care sa asigure, in acelasi timp, serviciile feroviar si rutier.
7 recomandari