TurisMALL
powered by

68758

Ghid Sinaia
Unde sa mananci

Sinaia

La Taverna Sarbului carnatarii, macelarii si alti mesteri trudesc ziua intreaga sa fie carnurile proaspete si fragede ca sa aiba starostele bucatar ce pune in blidele oaspetilor. Din viteii si grasunii intregi se aleg cele mai fragede parti, ca musafirii isi da seama si nu se cade sa-i primesti cu te miri ce carnarii luate de aiurea, de la macelarii cei hatri.

Situat in partea nordica a orasului Sinaia, pe Calea Brasovului, nr. 8, Complexul Turistic Riviera este unul dintre putinele locuri din Romania unde inalta calitate a serviciilor si produselor fac casa buna cu preturile mici. Restaurantul Riviera este un loc deosebit, unde portiile sunt generoase, iar preturile nu iti golesc portofelul.

Restaurantul La Brace este situat in Sinaia, spre cota 1400 care este una dintre atractiile principale ale acestei zone. La Brace este primul restaurant cu specific italian din Sinaia cu pizza facuta in cuptorul pe vatra, delicioasele paste si meniul specific Italiei meridionale (neexcluzand bucataria traditionala romaneasca).

Situat in zona cea mai linistita a Cumpatului, restaurantul La Marmote va propune sa savurati cateva clipe de linişte şi relaxare, departe de zgomotul oraşului, unde singurele sunete pe care le puteti auzi sunt cele date de ciocarlii iar priveliştea ce va este oferita incanta ochiul. La Marmote este singurul restaurant din Valea Prahovei unde puteti servi fondue si pierrades.

Situat pe drumul ce duce catre Castelul Peles, langa unda cristalina a unui raulet venit din inima padurii pentru a se uni in aval cu apele Prahovei, restaurantul Cutitu d'Argint va asteapta cu cele mai gustoase si mai accesibile meniuri haiducesti. Achitand un tarif fix, clientul se poate delecta cu un adevarat rasfat gastronomic : selectia de gratar din carne de vita, berbec, porc sau pui, transata, condimentata si preparata in cel mai bun stil haiducesc. Totul se face in fata celor care comanda, bucurandu-ti ochii cu maiestrie profesionala a bucatarului.

Alte restaurante ce ofera o atmosfera deosebita sunt: Irish House, Stana Regala, Furnica (restaurant vanatoresc), Restaurantul Vanatorilor, Cetatea Dorului.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
bondari silviu Guest, 10.07.2012

v-as multumi daca puteti mentiona cui ii apartne aceast poza. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3550751126897

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Stiai ca?
Benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni?... Egiptenii credeau ca faraonii sunt Dumnezeu?...
Dictionar turistic
Ticketing - Birou situat in aeroport sau in gara care elibereaza biletele si stabileste locul pasagerului in mijlocul de transport. Activitate de rezervare a biletelor de avion.
7 recomandari