Alergam ALATURI DE PRIETENI in Parcul Natural Vacaresti (TTR 127)

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Alergam ALATURI DE PRIETENI in Parcul Natural Vacaresti (TTR 127)


thmb1
thmb1

BUCURESTI

Suntem convinși că v-a fost dor să alergați in Parcul Natural Văcărești (celebra Deltă a Bucureștiului), astfel că venim cu o invitație pentru voi: ediția cu nr. 127, din cadrul antrenamentelor Time Trial Running (TTR ALATURI de PRIETENI) ce se va desfășura chiar in Parcul Natural Vacaresti, in dimineața zilei de Sâmbătă, 20 Octombrie, începând cu ora 10:00.

„TTR Alături de prieteni” va fi un antrenament de refacere dupa ediţia a 11-a a Maratonului Internaţional Bucureşti, o alergare de acomodare pentru cei care vin pentru prima dată la antrenamentele TTR, dar si o buna pregatire pentru Maratonul 1 Decembrie.

Nu va fi o alergare competitivă, dar vom alcătui o listă de prezență pe care o vom publica, ulterior, pe pagina evenimentului.
Vă aşteptăm pentru înscrieri şi detalii tehnice, începând cu ora 09:45. Locul de întâlnire va fi la intrarea in Parcul Natural Văcărești, chiar in apropierea ansamblului rezidențial Asmita Gardens (vezi hărțile edificatoare).

Startul se va da in grup si se vor parcurge 2 bucle de cate 5 km aproximativ (1 tura in jurul Deltei, iar a doua in interiorul Deltei, pe un traseu care urmeaza sa fie stabilit).

De asemenea, vom avea la dispoziție un punct de alimentare/hidratare, in zona de Start/Finish, unde vă puteți lăsa haine, bagaje, biciclete etc.

Vă așteptăm asadar la o alergare in natura!


140

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Stiai ca?
In fiecare zi, in Fantana Trevi se arunca aproximativ 3.000 euro? Acestia sunt colectati seara si donati unei organizatii caritabile?... In Estonia, taierea painii cu un cutit este considerata lipsa de respect. Painea trebuie rupta si impartita cu mainile....
Dictionar turistic
Rezervatie - Teritoriu ocrotit prin lege, pe care nu se pot face transformari, deoarece aici se gasesc plante, animale, minereuri sau formatii geologice rare, care prezinta importanta din punct de vedere stiintific.
7 recomandari