Amanet auto te scoate din impasul financiar

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Amanet auto te scoate din impasul financiar


In ziua de azi, multe persoane se feresc si ocolesc amanetul, dar majoritatea nu stiu ca nu este un lucru rau, este mult mai bine sa faci un imprumut la amanet decat la o banca, acolo unde ai nevoie de multe acte doveditoare si este mult de umblat. Serviciul de Amanet auto s-a extins pe o raza destul de mare si oamenii il cauta tocmai pentru posibilitatea de amanet masini. Daca si tu ai nevoie de bani, iesi din impasul financiar cu propria masina cu amanetauto.com.

Ai nevoie de o suma de bani mai mare, iar cunostintele si prietenii nu te pot ajuta? Daca nu vrei sa faci rata la banca pentru a-ti rezolva problema, o buna optiune o reprezinta amanetul auto, care iti ofera pana la 75% din contravaloarea masinii, pe loc. Principalul avantaj al amanetului auto il reprezinta rapiditatea cu care poti intra in posesia banilor. Daca, in cazul bancilor, trebuie sa treaca mai mult de o saptamana, amanet auto iti ofera banii in doar 30 de minute.

Actele necesare pentru a-ti amaneta masina sunt: cartea de identitate a proprietarului, cartea de identitatea a autoturismului, certificatul de inmatriculare (talonul) si CUI, act constitutiv si stampila (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma). Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, amanet auto iti ofera imprumutul rapid pe o perioada de 30 de zile si posibilitatea extinderii cu alte 14 zile.
Daca iti este teama pentru autoturismul tau, nu trebuie sa iti faci griji. Casele de amanet auto au parcuri special amenajate si protejate non stop de paznici si camere de luat vederi. Masina se preda in baza unui proces verbal unde se noteaza si km, iar tu te poti duce sa iti vezi masina oricand doresti.

Te ingrijoreaza comisionul? Nu trebuie! Pentru sumele mai mici de 10.000 lei vei plati un comision de 0,39%, iar pentru sumele mai mari de 10.000 lei vei plati un comision de 0.33%. Deci un comision nesemnificativ. Nu exista costuri ascunse sau dobanzi nestipulate. Toate informatiile sunt transparente, iar totul se deruleaza in baza unui contract.

Amanetul auto este o optiune nu doar pentru cei care detin o masina si au nevoie de un imprumut urgent, ci si pentru cei care au iahturi, barci sau vaporase, utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere sau alte vehicule folosite in constructii sau in agricultura.

Exista in viata fiecarui om situatii neprevazute cand apar urgente financiare: probleme de sanatate, diverse reparatii, somaj, evacuare, neplata salariilor, etc. Asadar, apeleaza fara emotii la amanet auto atunci cand ai nevoie de o suma consistenta de bani si nu vrei sa ai datorii la prieteni, familie, banci sau alte surse de imprumut. Aceasta este cea mai rapida solutie de a intra in posesia banilor, iar conditiile de creditare sunt foarte flexibile si transparente.


67

Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Stiai ca?
Un barbat obisnuit mananca in jur de 50 de tone de alimente de-a lungul vietii pentru a mentine o greutate de 80 de kg? ... Canada are mai multe lacuri decat restul tarilor din lume la un loc?...
Dictionar turistic
Jurnal de bord - Registru in care se consemneaza cronologic faptele survenite in timpul calatoriei unei nave.
7 recomandari