TurisMALL
powered by

Aspiratoare pentru praf si lichide


Nu prea mai există curățenie fără aspirator, mai ales în spațiile profesionale. Cel puțin nu o curățenie ca la carte. Pe lângă curățarea completă a prafului, aspiratoarele profesionale sunt eficiente în înlăturarea lichidelor, resturilor sau particulelor solide mai mari.

Un aspirator profesional pentru praf și lichide, spre deosebire de un aspirator numai pentru praf, are componentele electronice bine protejate, astfel încât curățenia să aibă loc în maximă siguranță. Să aruncăm puțin o privire peste caracteristicile și indicațiile de utilizare ale unui aspirator de de praf și lichide:

Ce fel de lichide poți aspira cu un aspirator profesional?

Aspiratoarele profesionale pot absorbi în siguranță o varietate de lichide - de la apă murdară, detergenți, mâncare, cafea, băuturi până la pete de vopsea sau combustibil, dacă vorbim de aspiratoare speciale pentru substanțe periculoase.

Aspiratoarele pentru praf și lichide sunt foarte potrivite pentru industria ospitalieră (restaurante, hoteluri), industria medicală (farmacii, spitale), grădinițe, școli, instituții publice sau spălătorii auto. Desigur, cele de dimensiuni mică/medie sunt perfecte și pentru acasă, mai ales dacă există copii mici. Un aspirator calitativ de praf și lichide ar trebui să bifeze următoarele:

-  produs ergonomic, facil de depozitat;
-  stabiltate, siguranță și manevrare ușoară;
-  motor performant;
-  întreținere ușoară.

În ce situații un aspirator profesional de praf este suficient

Înainte să achiziționezi un aspirator pentru lichide, fă o analiză a activității de zi cu zi în cadrul business-ului în care activezi și alcătuiește o listă cu lucrurile care s-ar putea „vărsa”:
Apă murdară .
Pete de ulei
Vopsele licide
Băuturi
Deșeuri fiziologice, etc .

Dacă după un checklist de tipul acesta, constați că murdăria lichidă nu te împiedică foarte mult în a menține un spațiu curat, atunci un aspirator de praf este suficient. Aspiratoarele de praf curăță murdăria uscată, înlăturând praful de pe pardoselile cu suprafață dură sau textilă. Spre deosebire de aspiratorul pentru lichide, aspiratorul uscat nu are un rezervor impermeabil - astfel, lichidele s-ar putea scurge și afecta circuitele acestuia.

Toate aceste categorii de produse profesionale va sunt oferite de catre SDS Group, persoana de contact: Cristian Dinca – 0733.233.356 si sunt prezentate pe site-l http://www.aspirotech.ro.


61

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Belgia  |  Malta  |  Austria  |  Cehia  |  Franta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Lacul Victoria (69.490 km2) este cel mai mare lac din Africa, si al doilea din lume?... Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg....
Dictionar turistic
All inclusive (AI) - Pachet turistic oferit de hoteluri (in special cele din Turcia) care include toate cele 3 mese ale zilei, gustari si bauturi. Mesele sunt servite pe principiul bufetului suedez, in felul acesta turistii putand sa isi umple farfuria de cate ori doresc. Bauturile oferite de hotelieri sunt: apa plata si minerala, ceai, cafea, suc de fructe natural, sucuri cu acid, apa tonica, cappuccino, espresso, ciocolata calda, ceai, bere, vin local, bauturi alcoolice locale, gin, vodka, coniac, lichior; In pachetele All Inclusive intra si urmatoarele servicii: Internet, sala de fitness, aerobic, sauna, biliard, cinema, volei, baschet, mini fotbal, minigolf, teren de tenis, umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja, jocuri de societate, canoe, animatie, mini club, seif. In general nu sunt incluse: bauturi importate, doctor, spalatorie, restaurant a la Carte, masaj, minibar, toate sporturile cu combustibil, scufundari, coafor, solar, jaccuzzi.
7 recomandari