TurisMALL
powered by

Aspiratoare pentru praf si lichide


Nu prea mai există curățenie fără aspirator, mai ales în spațiile profesionale. Cel puțin nu o curățenie ca la carte. Pe lângă curățarea completă a prafului, aspiratoarele profesionale sunt eficiente în înlăturarea lichidelor, resturilor sau particulelor solide mai mari.

Un aspirator profesional pentru praf și lichide, spre deosebire de un aspirator numai pentru praf, are componentele electronice bine protejate, astfel încât curățenia să aibă loc în maximă siguranță. Să aruncăm puțin o privire peste caracteristicile și indicațiile de utilizare ale unui aspirator de de praf și lichide:

Ce fel de lichide poți aspira cu un aspirator profesional?

Aspiratoarele profesionale pot absorbi în siguranță o varietate de lichide - de la apă murdară, detergenți, mâncare, cafea, băuturi până la pete de vopsea sau combustibil, dacă vorbim de aspiratoare speciale pentru substanțe periculoase.

Aspiratoarele pentru praf și lichide sunt foarte potrivite pentru industria ospitalieră (restaurante, hoteluri), industria medicală (farmacii, spitale), grădinițe, școli, instituții publice sau spălătorii auto. Desigur, cele de dimensiuni mică/medie sunt perfecte și pentru acasă, mai ales dacă există copii mici. Un aspirator calitativ de praf și lichide ar trebui să bifeze următoarele:

-  produs ergonomic, facil de depozitat;
-  stabiltate, siguranță și manevrare ușoară;
-  motor performant;
-  întreținere ușoară.

În ce situații un aspirator profesional de praf este suficient

Înainte să achiziționezi un aspirator pentru lichide, fă o analiză a activității de zi cu zi în cadrul business-ului în care activezi și alcătuiește o listă cu lucrurile care s-ar putea „vărsa”:
Apă murdară .
Pete de ulei
Vopsele licide
Băuturi
Deșeuri fiziologice, etc .

Dacă după un checklist de tipul acesta, constați că murdăria lichidă nu te împiedică foarte mult în a menține un spațiu curat, atunci un aspirator de praf este suficient. Aspiratoarele de praf curăță murdăria uscată, înlăturând praful de pe pardoselile cu suprafață dură sau textilă. Spre deosebire de aspiratorul pentru lichide, aspiratorul uscat nu are un rezervor impermeabil - astfel, lichidele s-ar putea scurge și afecta circuitele acestuia.

Toate aceste categorii de produse profesionale va sunt oferite de catre SDS Group, persoana de contact: Cristian Dinca – 0733.233.356 si sunt prezentate pe site-l http://www.aspirotech.ro.


37

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Ziua Regelui Olandei - Amsterdam (King's Day in Amsterdam)
Ziua Regelui este un eveniment care se desfasoara anual, in data de 27 aprilie, incepand cu 2014. Cu..
Stiai ca?
Beneficiile unui anume compus din boabe de cacao sunt atat de mari, incat acesta poate rivaliza cu penicilina si anestezicele, sustine o echipa de cercetatori americani care si-au publicat un studiu... Cel mai populat oras din Africa este Cairo, capitala Egiptului, cu peste 170 milioane de rezidenti?...
Dictionar turistic
Birou de bagaje - Birou amenajat in incinta garilor si a autogarilor unde turistii isi pot depune, spre pastrare, bagajele. Depozitarea acestora se face pentru o scurta perioada de timp.
7 recomandari