Calatoriile in Asia devin mai accesibile

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Calatoriile in Asia devin mai accesibile


BEIJING

Interesul tot mai crescut al romanilor fata de destinatiile asiatice a determinat agentia Panda Travel sa orienteze ofertele si serviciile destinate expatiilor chinezi si catre turistii romani care vor sa calatoreasca in Asia fie in vacanta, fie in interes de serviciu.

Compania va lansa pe piata pachete si bilete la preturi avantajoase, combinand zboruri oferite de companiile de linie precum si cele low cost pentru destinatiile din Asia si nu numai. De asemenea, compania faciliteaza obtinerea vizelor catre China si alte tari din Asia.

Agentia care a dezvoltat FLYSKY.ro - o noua platforma digitala de turism - are o vechime de 18 ani serviciile acesteia fiind cunoscute in special de catre comunitatea chineza din Romania.

FLYSKY.ro va deveni principalul motor de cautare al celor mai avantajoase preturi la bilete sau pachete catre destinatiile asiatice. Platforma ofera o gama completa de zboruri in intreaga lume, iti da posibilitatea de a compara preturile si iti asigura obtinerea tuturor documentelor necesare mult mai simplu prin intermediul online.

In perioada urmatoare FLYSKY lanseaza o campanie de promovare care isi propune sa faca cunoscute oferta si serviciile catre pubicul roman. Compania va lansa in toamna o competitie in mediul digital al carei premiu consta intr-o experienta adventure in Vietnam.

Obiectivele companiei sunt cresterea cotei de piata pe segmentul de ticketing si castigarea pozitiei de lider de piata pentru destinatiile asiatice.

Sursa foto: royalcaribbean.com


673

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Belgia  |  Romania  |  Malta  |  Austria  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cel mai populat oras din Africa este Cairo, capitala Egiptului, cu peste 170 milioane de rezidenti?... Mexico City se scufunda cu aproximatix 25 cm in fiecare an?...
Dictionar turistic
Turism religios / ecumenic - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unor lacasuri sfinte, manastiri si biserici.
7 recomandari