Care este rolul unei tabere in dezvoltarea celui mic?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Care este rolul unei tabere in dezvoltarea celui mic?


Cel mic te anunta ca isi doreste foarte mult sa mearga in tabara, dar tu inca te gandesti daca are varsta potrivita pentru asta? Afla ca nu ai motive sa te temi! Taberele au un rol benefic pentru copiii: devin mai independenti, invata sa comunice mai bine si afla cum sa se supuna regulilor grupului. in plus, la sfarsitul taberei, raman cu foarte multi prieteni!

“Daca parintele isi doreste ca cel mic sa devina o persoana independenta, e important sa-i dea ocazia sa isi verifice independenta”, spune psihologul Alexandru Busila.

Ofera-i copilului tau sansa de a participa de a se bucura de cat mai multe tabere. Anul acesta poti sa-l inscrii la Tabara NERF, cea mai cool tabara tematica a verii. Tabara NERF se desfasoara in perioada 15 - 20 iulie, iar aici 30 de copii vor avea parte de o multime de surprize: vor descoperi modalitati inedite de a face miscare folosind produsele preferate NERF si vor avea ocazia sa testeze si sa ia acasa o multime de jocuri din portofoliul Hasbro. De asemenea, vor afla informatii utile de prim ajutor, se vor distra testand tiroliana si, nu in ultimul rand, vor avea ocazia sa isi testeze agilitatea in cadrul activitatilor de catarare si coborare in rapel. Totusi, cel mai important este faptul ca jocurile la care vor participa sunt jocuri de echipa, in cadrul carora vor invata cum sa comunice eficient si cum sa faca o echipa buna!

Mai multe informatii despre tabara si inscriere gasesti accesand http://www.tabaranerf.ro/.


124

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Austria  |  Grecia  |  Romania  |  Spania  |  Cehia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Tentaculele unei Meduze Uriase pot avea lungimi de pana la 36 de metri.... Lacul Victoria (69.490 km2) este cel mai mare lac din Africa, si al doilea din lume?...
Dictionar turistic
Turism uval (viticol) - Forma de turism specializata pe vizitarea zonelor viticole, excursii la crame, degustari de vin, etc.
7 recomandari