Cele mai romantice destinatii din Europa pentru luna de miere

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai romantice destinatii din Europa pentru luna de miere


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
Luna de miere este un moment special trait in doi, iar ca sa fie unul cu adevarat memorabil si care sa va implineasca dorintele nespuse, locul in care o petreceti este esential. De aceea, Travelmood.ro a selectat cele mai romantice destinatii pentru vacante impreuna din intreaga Europa.

Sa va petreceți luna de miere undeva aproape, în Europa, poate fi mai mult decât o idee pragmatică — pentru că distanțele sunt mai scurte și costurile pot fi substanțial mai mici decât pe tărâmuri mai îndepărtate. Dar aici găsiți și locuri frumoase de descoperit, așezări pitorești și neumblate sau, dimpotrivă, ținuturi pline de culoare, orașe mereu vibrante și agitate. Echipa Travelmood a selectat, dintre toate destinațiile fabuloase ale bătrânului continent, locurile parcă făcute anume pentru o vacanță trăită împreună, la superlativ.

Toscana scăldată în soare
Cu dealuri acoperite de vii și conace străvechi, Toscana pare destinația ideală pentru luna de miere în Europa și vă convinge atât cu ispite ale gustului (pentru că trebuie să încercați deliciile culinare și vinurile locale), cât și cu promisiunea unor experiențe culturale fabuloase în apropiatele Florența sau Siena.
Veți avea mereu Parisul
O escapadă în doi trebuie să ia în considerare Parisul, locul unde romantismul este la el acasă și unde străduțele pitorești, cafenelele și peisajele par anume create doar pentru voi.

Veneția eternă
Canale, pallazo-uri grandioase, gondole ce alunecă printre construcții vechi de secole, restaurante și hoteluri opulente — nici un loc nu îndeamnă la romantism mai mult decât bătrâna Veneție.

Fermecătorul Capri
Șarmul Mediteranei nu e nicăieri mai evident decât în Capri, locul binecuvântat cu mare și panorame splendide, cu golfuri încântătoare și sate idilice, ce ademenesc deopotrivă privirile și sufletele.

Vibrantul Mykonos
În toată Grecia sunt puține șanse să găsiți un loc mai potrivit decât Mykonos, deși întreaga țară oferă experiențe de călătorie potrivite pentru cupluri . Dar viața de noapte și peisajul sublim urcă Mykonos în topul destinațiilor romantice europene.

Apus în Santorini
Casele cicladice în nuanțe contrastante, proiectate pe fundalul Mării Egee, constituie decorul ideal pentru o perioadă de liniște împreună. Sunteți pe o insulă vulcanică, într-un capăt de lume, unul alături de celălalt.

Sardinia istorică
Puține locuri sunt mai potrivite, dacă vă aflați într-un travel mood romantic, decât Sardinia, unde vă plimbați pe aleile muntoase și zăboviți împreună pe plaje și unde puteți face de toate, de la sporturi de apă la explorări ale ruinelor străvechi.

Ritmurile din Ibiza
Ați crede că Ibiza e cunoscută doar pentru cluburi și petreceri, dar în extra sezon insula mustește de romantismul apusurilor privite de pe terase și de farmecul porturilor, al dealurilor pe care sunt împrăștiate așezări idilice și de vestigii antice care abia așteaptă să fie explorate.

Parfumul vieții în Provence
Între o destinație rurală cu peisaje sublime și un loc glamour către care migrează vara jet-setteri din toată lumea, Provence vă cheamă cu piețe pline de viață, câmpuri nesfârșite de lavandă, artă locală și hanuri ascunse între vii.

Mediterana pe coasta Amalfi
Italia mai are un loc perfect pentru luna de miere — Coasta Amalfitană, unde munții se îndreaptă vertiginos spre mare, unde orășelele sunt romantice și vilele vă îndeamnă la lene. Restaurante cu delicii culinare, plimbări pe poteci neumblate, plaje, toate vă cheamă aici pentru un sejur memorabil.


758

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Cehia  |  Turcia  |  Grecia  |  Olanda  |  Malta  |  Emiratele Arabe  | 
Stiai ca?
Cel mai intins lac alpin din tara noastra este Lacul Bucura din Muntii Retezat, ce are o suprafata de 10,8 ha.... Cele mai mari 10 insule dupa suprafata sunt: Groenlanda, Danemarca, Europa (2 166 000 km2) Noua Guinee, Asia - Oceania (792 500 km2) Borneo, Asia (725 500 km2) Madagascar, Africa (587 000 km2) ...
Dictionar turistic
Single - Camera de hotel, compartiment de vagon de dormit sau cabina pe nava cu un pat individual. Camera dubla ocupata de o singura persoana (in regim single).
7 recomandari