Cum se schimba designul teraselor comerciale dupa pandemie? 3 exemple de la Sun Leader

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum se schimba designul teraselor comerciale dupa pandemie? 3 exemple de la Sun Leader


Schimbările survenite odată cu pandemia ne-au afectat din toate punctele de vedere. Inclusiv în ceea ce privește stilul de viață și activitățile pe care obișnuiam să le facem pentru a ne relaxa. Daca înainte de pandemie conta mai mult compania decât locația, în prezent, de fiecare dată când ieșim în oraș avem tendința de a ne orienta după localuri care sunt dotate și cu terase acoperite care să ne asigură confortul indiferent de condițiile meteo.

Afacerile care au înțeles importanța adaptării și a flexibilității au reușit să își continue activitatea chiar și în această perioadă deosebit de complicată. În acest articol dorim să îți prezentăm trei dintre proiectele Sun Leader în domeniul HoReCa, proiecte care reprezintă modele de bune practici.

Restaurantul Zen Sushi, o locație ideală indiferent de sezon
Celebrul restaurant Zen Sushi din București este renumit pentru mâncărurile delicioase, iar în pandemie a devenit renumit și pentru terasa specială pe care o pune la dispoziția clienților. Indiferent de anotimp sau de condițiile meteorologice, la Zen Sushi te bucuri de o terasă care îți asigură protecția. Pergola de tip Spline utilizată în acest proiect cu terasa Sun Leader are căpriorii acoperișului ușor curbați, iar asta garantează eleganța terasei amenajate cu foarte mult bun gust, dar și eficiența și durabilitatea.

Cu un decor perfect și cu foarte mare atenție în alegerea obiectelor ce fac parte din design, proprietarii restaurantului Zen Sushi au reușit să amenajeze o locație căutată chiar și în timpul iernilor friguroase.

Complexul Wonderland, un proiect mai aproape de cer
În cadrul complexului Wonderland din Cluj-Napoca vei găsi terasa Wonder Bistro&Bar, terasă care are în prezent o pergolă cu acoperiș retractabil. Proiectul nu a fost deloc unul simplu pentru Sun Leader, poziționarea terasei la un nivel superior, dimensiunile mari ale acesteia și vremea nefavorabilă îngreunând întreaga procedură.
Cu toate acestea, rezultatul final este unul deosebit, iar pergola retractabilă Spline Harmony cu structură independentă este o soluție ideală care garantează confortul și protecția în orice condiții, pe o terasă la înălțime la propriu.

Restaurantul Pescăruș din București, cu cea mai mare pergolă bioclimatică din România
Un restaurant vestit în capitală, restaurantul Pescăruș din parcul Herăstrău a devenit o locație tot mai căutată datorită atmosferei oferite. În anul 2021 Sun Leader a marcat un eveniment important, și anume montajul pentru cea mai mare pergola bioclimatica din România pe o suprafață de 700 mp. Această pergola retractabilă găzduiește evenimente complexe și acoperă sute de metri pătrați, în timp ce clienții se bucură de distracție și relaxare fără ca vremea capricioasă să îi deranjeze în vreun fel.

HoReCa este unul dintre cele mai afectate domenii. Restricțiile impuse de pandemie au sistat activitatea multor comercianți și doar cei care au fost dispuși să investească și să se adapteze au reușit să supraviețuiască acestei perioade. Sun Leader vine cu idei de proiecte care îți pot salva cu adevărat afacerea și care reprezintă investiții importante pe termen lung. Exemple reale sunt dovezile de bune practici pe care le-am indicat mai sus, dar și multe alte proiecte de succes pe care le regăsești tot pe site-ul lor.

Sursa imagini:
https://pergole-retractabile.ro/proiecte-cu-terase-pentru-orice-anotimp/ https://pergole-retractabile.ro/contact/


35

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Olanda  |  Cehia  |  Ungaria  |  Spania  |  Irlanda  |  Franta  | 
Stiai ca?
Ruanda poarta denumirea de "Tara celor o mie de coline".... Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador....
Dictionar turistic
Pensiune completa - Full board - Masa completa (mic dejun, pranz si cina), dar exclude bauturile alcoolice sau nealcoolice.
7 recomandari