Dulapul metalic pentru medicamente trebuie sa contina o trusa cu doctorii pentru calatorii/vacante!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Dulapul metalic pentru medicamente trebuie sa contina o trusa cu doctorii pentru calatorii/vacante!


Medicamentele si articolele sanitare necesita un spatiu special de depozitare. In acest fel, accesul la acestea se face rapid in situatiile de urgenta, fara a pierde timp pretios. Amplasarea unui dulap metalic destinat medicamentelor, intr-una din incaperile locuintei personale sau la birou, aduce numeroase beneficii intregii familii sau echipe.

In aceeasi masura, daca obisnuiesti sa calatoresti frecvent, iar deplasarile fac parte din meseria ta, depozitarea pe una din politele dulapului a trusei cu doctoriile pe care le iei permanent cu tine te va scapa de stresul uitarii anumitor comprimate esentiale sanatatii tale.

Evita stresul de la pregatirea bagajelor
Avand totul gata pregatit din timp, orice deplasare va fi efectuata in conditii optime din punctul de vedere al sanatatii. Trusa pusa la punct si actualizata cu medicamentele si instrumentele recomandate de medicul specialist iti va asigura o calatorie linistita, ferita de evenimente medicale nedorite.

Se stie deja ca pregatirea bagajelor este deseori un stres, iar frica de a uita elemente esentiale este cu atat mai mare in cazul celor care sufera de anumite afectiuni. Omiterea aparatelor de masurat, precum tensiometrul, pulsoximetrul sau glucometrul si testele aferente pentru monitorizarea glicemiei poate cauza efecte dramatice pentru pacientii cu boli cronice sau cei care trebuie sa tina sub control o serie de parametri.

Depoziteaza trusa de calatorie la loc sigur
Depozitarea trusei de calatorie intr-un mediu ferit de umezeala sau de razele directe ale soarelui, poate evidentia perfect utilitatea unui dulap metalic. Fabricate conform cerintelor standardelor ISO 9001:2000 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management si acreditate de organismele internationale, modelele de dulap cu structura metalica prezinta garantia unor produse de calitate premium, care pot fi utilizate perfect in domeniul sanitar, industrial sau acasa.

Culorile disponibile pentru vopsirea usilor sau integral, pe toata suprafata dulapului, reprezinta un avantaj atunci cand vrei ca dulapul sa se incadreze armonios in schema cromatica a incaperii. Daca culoarea gri ti se pare prea sobra, poti opta pentru un dulap metalic vopsit in nuante de crem, portocaliu, rosu, albastru, verde, maro, argintiu, alb sau negru. Mai mult decat atat, dulapul este vopsit in camp electrostatic, iar vopseaua este ignifuga, ceea se inseamna ca vei putea utiliza acest mobilier timp indelungat, fara a fi nevoie de interventii de intretinere.

Interioare compartimentate practic
Interioarele modelelor de dulap metalic cu scop medical sunt sistematizate astfel incat depozitarea sa fie cat mai practica si accesul sa se faca cu usurinta. Vei gasi variante de dulapuri cu 2 polite metalice reglabile pe inaltime in partea superioara si 1 polita metalica in partea inferioara.

Pentru a asigura vizibilitatea spre continutul mobilierului, producatorii au prevazut partea superioara cu 2 usi din sticla cu incuietoare. Medicamentele sau echipamentele care trebuie ferite de curiosi pot fi depozitate in partea inferioara, care este prevazuta cu 2 usi metalice si incuietoare. Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic ce asigura intarirea si robustetea acestora.

La cerere, poti solicita echiparea suplimentara a dulapului cu polite optionale, pe care sa organizezi asa cum doresti intreg arsenalul de medicamente si accesorii. Trusa de prim-ajutor si cea rezervata calatoriilor nu pot lipsi din farmacia personala. Gaseste un loc potrivit pentru trusa de voiaj si fii mereu gata de vacante si calatorii. Un dulap metalic cu scop medical este solutia ideala pentru a organiza impecabil cutiile cu doctorii.


32

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Stiai ca?
Henri Coandă a inventat în anul 1933 un aparat de zbor asemănător cu o farfurie zburătoare, denumit "aerodina lenticulară".... Prima femeie inginer din Europa a fost romanca Eliza Leonida Zamfirescu, care obtine diploma de inginer diplomat in chimie in anul 1912, la Berlin....
Dictionar turistic
Terminal - Zona a aeroportului unde sosesc pasagerii si unde acestia prezinta un act de identitate pentru a primi permisiunea de a intra in tara.
7 recomandari