TurisMALL
powered by

Energia Piramidei lui Keops


Am găsit niște detalii mai puțin știute despre piramida lui Keops. Apa este o materie care poate asimila foarte bine energia din piramidă, schimbându-și chiar şi proprietăţile. Norman Stark a publicat în cartea "The First Practical Pyramid Book" un raport al Institutului pentru apă și cercetări ale solului de la Universitatea de agronomie din Arizona. Din acest raport rezultă o serie de diferenţe între apa "tratată" şi cea "netratată". Apa de la robinet devenea mai bună la gust după ce era expusă timp de cel puţin 24 de ore în piramidă. De asemenea, s-a mai putut observa că apa "tratată" avea gustul apei de izvor. Un alt experiment a fost realizat cu ajutorul florilor. Într-o glastră cu apă ţinută în piramidă, bobocii continuau să se deschidă, iar florile se mențineau timp mai îndelungat decât dacă ar fi fost puse în apă normală.

Chiar şi plantele bolnave sau vestejite pot fi readuse la viaţă, îngrijindu-le cu afectiune şi utilizând apă ţinută în piramidă.

În cartea "The Guide to Pyramid Energy", scrisă de Bill Kerell şi Kathy Goggin, se relatează despre un fermier din California care și-a udat terenurile agricole cu apă ţinută în piramidă şi a obţinut datorită acestui lucru o recoltă considerabil mai bogată.

Cu ajutorul unei piramide tubulare având înălţimea de aproximativ 40 cm se poate efectua următorul experiment. Acest sistem tubular nu a fost acoperit cu plastic, astfel încât căldura să nu poată influenţa în vreun fel experimentul. Pentru început, piramida a fost aşezată deasupra unui loc destinat creșterii sofranului. Primele fire de şofran care au înflorit au fost cele de sub piramidă, cu câteva săptămâni înaintea celorlalte, deşi se găseau pe aceeaşi parcelă a grădinii şi primeau aceeaşi cantitate de raze solare. Un alt experiment întreprins cu narcise a dat același rezultat. Pe aceeaşi parcelă se aflau sădiţi şi bulbi de narcise. Lungimea medie a tulpinii în interiorul piramidei avea 19,64 cm, iar în afara ei 14,53 cm. Rezultă deci o diferenţă de lungime în proporţie de 35,3%.

Un alt experiment a fost realizat de către Franklvo Vandamme, unul dintre cei mai cunoscuţi radiestezişti de talie europeană. El a făcut un experiment de deshidratare cu două tomate; pe una a aşezat-o în piramidă, pe cealaltă într-o cutie. Tomata din cutie a putrezit la scurtă vreme, umplându-se de mucegai. Tomata de sub piramidă s-a uscat treptat. După aproximativ un an de zile tomata avea o culoare galbenă şi dimensiunile unei stafide.

Hank Kleimann şi echipa sa lucru relatează despre faptul că apa ținută în piramidă face ca mătreaţa să dispară după 4-5 spălări, fiind tot atât de eficientă şi ca tratament profilactic împotriva ei. Părul tocit capătă o nouă strălucire și se regenerează foarte repede, e de părere Norman Stark în cartea sa.

Poza aici: https://i.imgur.com/WhaWurF.jpg


610

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Franta  |  Turcia  |  Cehia  |  Germania  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Horia Hulubei reprezinta primul fizician din lume care a obtinut spectrul razelor X in gaze. El are, de asemenea, contributii importante in fizica neutronilor si studiul reactiilor nucleare. ... In desertul din Tunisia a fost filmat Star Wars: A New Hope? Desi au trecut 30 de ani de atunci, platoul de filmare este intact si a devenit un important punct de atractie....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari