TurisMALL
powered by

Energia Piramidei lui Keops


Am găsit niște detalii mai puțin știute despre piramida lui Keops. Apa este o materie care poate asimila foarte bine energia din piramidă, schimbându-și chiar şi proprietăţile. Norman Stark a publicat în cartea "The First Practical Pyramid Book" un raport al Institutului pentru apă și cercetări ale solului de la Universitatea de agronomie din Arizona. Din acest raport rezultă o serie de diferenţe între apa "tratată" şi cea "netratată". Apa de la robinet devenea mai bună la gust după ce era expusă timp de cel puţin 24 de ore în piramidă. De asemenea, s-a mai putut observa că apa "tratată" avea gustul apei de izvor. Un alt experiment a fost realizat cu ajutorul florilor. Într-o glastră cu apă ţinută în piramidă, bobocii continuau să se deschidă, iar florile se mențineau timp mai îndelungat decât dacă ar fi fost puse în apă normală.

Chiar şi plantele bolnave sau vestejite pot fi readuse la viaţă, îngrijindu-le cu afectiune şi utilizând apă ţinută în piramidă.

În cartea "The Guide to Pyramid Energy", scrisă de Bill Kerell şi Kathy Goggin, se relatează despre un fermier din California care și-a udat terenurile agricole cu apă ţinută în piramidă şi a obţinut datorită acestui lucru o recoltă considerabil mai bogată.

Cu ajutorul unei piramide tubulare având înălţimea de aproximativ 40 cm se poate efectua următorul experiment. Acest sistem tubular nu a fost acoperit cu plastic, astfel încât căldura să nu poată influenţa în vreun fel experimentul. Pentru început, piramida a fost aşezată deasupra unui loc destinat creșterii sofranului. Primele fire de şofran care au înflorit au fost cele de sub piramidă, cu câteva săptămâni înaintea celorlalte, deşi se găseau pe aceeaşi parcelă a grădinii şi primeau aceeaşi cantitate de raze solare. Un alt experiment întreprins cu narcise a dat același rezultat. Pe aceeaşi parcelă se aflau sădiţi şi bulbi de narcise. Lungimea medie a tulpinii în interiorul piramidei avea 19,64 cm, iar în afara ei 14,53 cm. Rezultă deci o diferenţă de lungime în proporţie de 35,3%.

Un alt experiment a fost realizat de către Franklvo Vandamme, unul dintre cei mai cunoscuţi radiestezişti de talie europeană. El a făcut un experiment de deshidratare cu două tomate; pe una a aşezat-o în piramidă, pe cealaltă într-o cutie. Tomata din cutie a putrezit la scurtă vreme, umplându-se de mucegai. Tomata de sub piramidă s-a uscat treptat. După aproximativ un an de zile tomata avea o culoare galbenă şi dimensiunile unei stafide.

Hank Kleimann şi echipa sa lucru relatează despre faptul că apa ținută în piramidă face ca mătreaţa să dispară după 4-5 spălări, fiind tot atât de eficientă şi ca tratament profilactic împotriva ei. Părul tocit capătă o nouă strălucire și se regenerează foarte repede, e de părere Norman Stark în cartea sa.

Poza aici: https://i.imgur.com/WhaWurF.jpg


107

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Grecia  |  Belgia  |  Italia  |  Germania  |  Romania  |  Franta  | 
Stiai ca?
In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?... Benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni?...
Dictionar turistic
Bursa de vacanta - Alocatie baneasca, oferita de stat care acopera total sau partial cheltuielile de calatorie, in conditii in general stabilite printr-o reglementare, atribuita unei persoane ce intreprinde o calatorie de studii sau beneficiaza de o recompensa in numerar pentru vacanta.
7 recomandari