Mapping Travel - ghidul tau de vacanta pentru Barcelona si imprejurimi

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Mapping Travel - ghidul tau de vacanta pentru Barcelona si imprejurimi


Barcelona este un oras fermecator, iar Mapping Travel iti poate transforma vacanta intr-o experienta inedita, cu sfaturi si recomandari primite direct din partea unui localnic, pentru a uita de grija planificarii si a putea profita la maxim de timpul tau in acest oras.

Totodata, Mapping te va ajuta cu informatii esentiale pentru o vacanta reusita: vei primi informatii utile despre transport (cele mai eficiente ca timp si costuri), sugestii de obiective turistice, dar si un itinerariu zilnic personalizat, in functie de durata calatoriei. Nu in ultimul rand, Mapping te va informa cu privire la aspectele carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita, pentru a evita situatii neplacute.

Variantele de cazare sunt dintre cele mai variate, adaptabile nevoilor tale, Mapping Travel fiind rezprezentantul direct al unei firme ce ofera o selectie de apartamente turistice in regim hotelier - apartamente complet echipate si moderne, situate in zonele centrale si usor accesibile ale orasului.

Oferim o gama larga de optiuni de cazare: de la un studio pentru doua persoane sau un apartament cu trei dormitoare si o capacitate maxima de sapte persoane, pana la edificii intregi ce pot gazdui grupuri de zeci de persoane.

Daca iti propui sa profiti la maximum de peisajele mediteraneene si planuiesti sa te indrepti catre Costa Brava sau Insulele Baleare (Ibiza, Mallorca sau Menorca), trebuie sa stii ca iti stam la dispozitie cu optiuni de cazare inclusiv pentru aceste zone, in cazul in care iti doresti sa inchiriezi vile sau apartamente turistice.

Intra pe site-ul nostru www.mapping-travel.com si cauta vacanta ideala sau foloseste optiunea “Design your Travel” (http://mapping-travel.com/design-my-travel) si completeaza formularul, pentru a ne transmite planurile tale pentru urmatoarea vacanta.
Urmareste-ne si pe Facebook https://www.facebook.com/pg/mappingtravel/about/ si Instagram https://www.instagram.com/mapping_travel/, pentru ca pregatim foarte multe surprize pentru comunitatea de calatori Mapping - de la ghiduri de vacanta si experiente personale pe blogul nostru, pana la videoclipuri impresionante, filmate cu drona, pe canalul nostru de Youtube.


103

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Italia  |  Romania  |  Belgia  |  Malaysia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Un tribunal din Suedia a amendat-o pe Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata nu s-a dat batuta si a fac... Spania are peste 8.000 km de plaje?...
Dictionar turistic
Jurnal de bord - Registru in care se consemneaza cronologic faptele survenite in timpul calatoriei unei nave.
7 recomandari