Organizeaza vacanta de vis in Zanzibar cu Let’s Go Travel

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Organizeaza vacanta de vis in Zanzibar cu Let’s Go Travel


Amintirile pe care le adunăm de-a lungul anilor sunt printre cele mai de preț detalii de care ne putem bucura în viață. Frumusețea constă în diversitate și tocmai de aceea merită să bifezi cât mai multe meleaguri noi pe lista de călătorii pentru a putea spune că ai cunoscut măcar o bucățică din lumea aceasta fascinantă. Zanzibar este fără doar și poate o destinație de vis în care poți descoperi ceva nou de fiecare dată când alegi să o revezi.

Dacă te-a cucerit iremediabil, LGT îți face următoarea vizită și mai ușoară prin nenumărate oferte cu sejururi în Zanzibar.

Care sunt motivele care te vor convinge să alegi această destinație pentru următoarea ta vacanță?
Dacă ești în căutarea destinației perfecte pentru tine însă nu te poți hotărî, îți venim în ajutor cu câteva recomandări de care poți ține cont în demersul de organizare. Zanzibar este cotat de foarte mulți pasionați de turism ca fiind una dintre destinațiile care trebuie vizitate măcar o dată în viață, iar dacă te întrebi de ce, afli chiar acum:

Clima – este ideal să pășești pe aceste tărâmuri în sezonul rece. Te vei bucura din plin de temperaturile semnificativ mai ridicate față de cele din țară, fără să te confrunți cu perioada caniculară care să îți știrbească din plăcerea experienței. De evitat ar fi lunile martie, aprilie și mai din cauza ploilor și umidității ridicate care ar putea crea disconfort. Ținând cont de aceste aspecte, îți garantăm că te vei bucura de vremea perfectă pentru plajă, sporturi acvatice și descoperirrea frumuseților arhipelagului.

Priveliștile – de la primul pas făcut pe plajele situate pe coasta de est a Africii vei învăluit de senzații de nedescris. Nuanța apei și a cerului, finețea nisipului, plante maiestoase, toate conturează un cadru de vis care îți vor încânta nu doar privirea, ci și sufletul.

Mâncarea – nicio vacanță nu este completă fără delicii culinare care să consemneze experiența. Gastronomia din Zanzibar este printre punctele forte ale zonei, ceea ce te va convinge încă o dată de faptul că dragostea și fericirea trec prin stomac.

Let’s Go Travel îți asigură cazări impresionante și servicii impecabile
Și pentru știi de ce ar trebui să treci Zanzibarul pe lista ta de destinații de vizitat, este momentul să descoperi și serviciile de care vei avea parte atât timp cât alegi să călătorești cu LGT.
DOUBLETREE RESORT BY HILTON HOTEL ZANZIBAR – NUNGWI este o locație de 4*  cu ofertă ALL INCLUSIVE, care îți va bifa fără doar și poate toate dorințele și așteptările pe care le-ai putea avea de la o cazare de lux. Situată chiar lângă ocean, îți va oferi dimineți de neuitat și apusuri de vis, într-un cadru impecabil. Tariful total pentru un sejur complet pornește de la 1710 EUR de persoană și poate varia în funcție de perioada dorită sau de facilitățile suplimentare solicitate.
 
Un sejur complet petrecut în ZANZIBAR | REEF & BEACH RESORT 4* pornește de la 1710 EUR de persoană, pentru 7 nopți, incluzând zborul de la București. Unitatea de cazare satisface cerințe stricte de confort, asigurând zone pentru odihnă, distracție, luarea mesei, relaxare și multe altele. Cafeaua băută pe ponton direct în mijlocul oceanului are alt gust, lumina cade altfel aici și timpul pare să stea în loc atunci când natura își pune în scenă farmecul.
 
Ofertele pentru un sejur în ZANZIBAR nu se opresc aici, iar SANSI KAE BEACH RESORT 5* este destinația ideală pentru cei care vor să experimenteze luxul la un alt nivel. Vei fi prins între două lumi interconectate dacă alegi să te cazezi aici. Prima este cea a plajei, a naturii, care te copleșește de fiecare dată când te lași vrăjit de culori, arome și brize specifice. Cea de-a doua se conturează în interiorul hotelului și a anexelor care impresionează printr-o arhitectură aparte, atenție desăvârșită la detalii și mai ales condiții de top, astfel încât să te simți ca un adevărat oaspete tratat cum se cuvine pe întreaga perioadă a șederii.
 
Alege ofertele cu sejururi în Zanzibar oferite de LGT și scapă de orice grijă organizatorică
Singura responsabilitate pe care o ai atunci când alegi să pleci în vacanță cu noi este să selectezi pachetul care îți satisface toate cerințele. După acest pas, poți începe deja să te bucuri de farmecul experienței care te așteaptă pentru că noi vom avea grijă ca fiecare detaliu să fie pus la punct. De la asigurarea biletelor de avion, transferul spre cazare, resort, mese și alte detalii pe care le vei găsi pe lista de facilități, totul este inclus în prețul general pentru a savura din plin fiecare moment, fără pic de stres.

Îndrăznește să alegi destinații exotice și să visezi la momente remarcabile, iar LGT îți va îndeplini orice dorință. La finalul călătoriei nu vei vrea decât să povestești mai departe farmecul clipelor de neuitat de care ai avut parte și îți garantăm că te vei bucura de aceleași condiții în fiecare vacanță pe care alegi să o organizezi cu ajutorul nostru.


36

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dia de Cervantes
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet şi dramaturg,..
Stiai ca?
Primul canal tunel navigabil din Europa si din lume este Tunelul Malpas, situat in comuna Nissan-lez-Ensérune, Franta. Tunelul are 165 metri lungime, 6,7 metri latime și 8,2 metri inaltime. C... Aproape jumatate din suprafata statului Ecuador este considerata rezervatie naturala?...
Dictionar turistic
Birou de bagaje - Birou amenajat in incinta garilor si a autogarilor unde turistii isi pot depune, spre pastrare, bagajele. Depozitarea acestora se face pentru o scurta perioada de timp.
7 recomandari