Transport funerar - transport terestru

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Transport funerar - transport terestru


Transportul funerar international de peste hotare din orice tara pana in Romania indiferent de destinatie se poate face doar respectand conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul persoanei respective si in conformitate cu regulile internationale in vigoare din tara respectiva. Decesul survenit peste hotare aduce cu sine o serie de norme ce trebuie respectate si de asemenea pune la dispozitia familiilor indoliate diferite variante de repatriere, fiecare avand anumite reguli de respectat. In astfel de situatii contractarea unei firme funerare se recomanda pentru a oferi consultanta familiiilor, care nestiind cum sa procedeze, vor gasi un real ajutor in acestea.

Repatrierea pe cale terestra - presupune urmatoarele: ridicarea persoanei decedate de la domiciuliu/azil/morga/spital si depunerea acesteia intr-un sicriu ce are in componenta lui zinc - sicriu ce se foloseste doar in scopul transportului. Ca firma de servicii funerare sector 6 acestia sunt cei care se vor ocupa si de toate interactiunile cu autoritatile abilitate in vederea obtinerii tuturor documentelor, avizelor si certificatelor necesare pentru a transporta persoana decedata conform normelor legale. In cazul transportului rutier, nu este necesara imbalsamarea, insa daca familia doreste efectuarea acesteia, insa posibila. Vehiculele folosite pentru repatriere decedati sunt dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care au posibilitatea de a conserva trupul pe durata transportului. Cea mai importanta parte a acestui tip de transport este ca se efectueaza de la adresa la adresa, din localitatea din tara in care s-a produs decesul direct la adresa din tara de destinatie. Cat despre costuri, repatrierea de aceste gen, pe cale terestra, este mai ieftina, este destul de rapida si presupune un numar mai mic de documente de intocmit.

In situatia in care va confruntati cu un deces al unei rude aflate peste hotare, firmele funerare va pun la dispozitie transport international funerar pentru ca persoana draga trecuta in nefiinta sa se intoarca acasa la familie in vederea unei inmormantari decente. In situatii de acest gen transport funerar Bucuresti se face in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, estetic, sanitar cat si legal. Repatrierea va avea loc doar in urma unui contract incheiat intre firma si familia decedatului, contract in care vor fi detaliate clauzele acestuia reprezentand actele necesare repatrierii, timpul de repatriere, sicriul necesar transportului international ce trebuie sa fie din lemn plus zinc. De aceea se recomanda sa luati legatura cu o firma care déjà are experienta in servicii de repatriere decedati incat costurile sa nu fie unele masive.

Firmele de servicii funerare sector 3 va stau la dispozitie non stop pentru a va oferi toate informatiile de care necesitati. Din dorinta de a fi cat mai prompti, angajatii firmelor funerare pot fi contactati la orice ora pentru a va ajuta sa finalizati o procedura care poate fi destul de complicata daca nu ati mai fost in aceasta situatie si nu dispuneti de cunostiintele necesare in acest domeniu. acestea va sta la dispozitie in orice moment, indiferent de zi sau de ora pentru a va raspunde la toate intrebarile avute si penru a va indruma catre ceea ce aveti de facut.


128

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Franta  |  Grecia  |  Belgia  |  Malta  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
Unele paste de dinti contin antigel si majoritatea sunt toxice?... Cel mai tanar laureat al premiului Nobel avea 25 de ani, iar cel mai batran 90 de ani, cand au primit premiile. SUA au cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel – 260, iar Franta detine cel ...
Dictionar turistic
Cazare si mic dejun - Tarif hotelier care include contravaloarea cazarii si micului dejun. Daca micul dejun este de tip continental, formula este cunoscuta sub denumirea "continental plan".
7 recomandari