Vacante exotice - Relaxare dupa o perioada grea

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Vacante exotice - Relaxare dupa o perioada grea


Dupa o perioad gree, de stres, griji si zile petrecute in carantina, cu totii visam la o vacanta exotica, la o destinatie care sa ne ajute sa scapam de toate problemele acumulate de-a lungul anului si care sa ne ofere relaxarea perfecta.

De aceea, din ce in ce mai multi romani decid sa opteze pentru vacante exotice, in destinatii de vacanta indepartate unde soarele sta mai mult pe cer, iar vara este mai lunga. Insulele tropicale sunt apreciate de catre turistii romani, mai ales in perioada in care frigul se asterne peste tara noastra.
Astfel, destinatii de vacanta ca Thailanda, Bali, Maldive, Insulele Canare, sau chiar Madagascar apar din ce in ce mai des in portofoliile de vacante ale turistilor generosi care vor sa se bucure de o vacanta intr-un paradis adevarat.
O astfel de escapada intr-un eden tropical este recomandata tuturor celor care de-a lungul anului petrec mult timp la birou, intr-un mediu stresant.

O saptamana de relaxare pe malul oceanului este o solutie perfecta pentru destresare si pentru incarcarea bateriilor, iar amatorii de adrenalina si aventuri pot chiar sa intreprinda diverse activitati care sa le puna sangele in miscare. Surf, ski nautic, plimbari cu barci de viteza pe apele cristaline ale oceanului, scufundari si chiar si zbor cu parapanta, toate acestea sunt activitati pot fi realizate pentru a va putea bucura de libertatea pe care o puteti regasi doar in cadrul unei astfel de vacante exotice.

Un alt lucru pe care puteti sa il experimentati in cadrul unei vacante intr-un paradis tropical este chiar bucataria specifica acestor regiuni. Daca sunteti gurmanzi, puteti incerca preparate pe care nu le veti gasi prea curand pe teritoriul tarii noastre. Fructe care va vor da pe spate cu aromele lor senzationale, carne asezonata cu condimente nemaintalnite si preparate locale, gatite intr-un mod care le scoate in evidenta aromele intr-un mod nou.

Vacantele exotice sunt mai mult decat simple destinatii care va vor delecta simturile, sunt cea mai buna modalitate prin care puteti sa experimentati ceva nou, ceva care va va oferi o perspectiva noua si diferita asupra vietii.


442

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Stiai ca?
In anul 1970 s-a produs in Anzii Peruvieni o curgere noroioasa lunga de 15 km ce a provocat moartea a 18000 de persoane.... Temperaturile extreme inregistrate in Romania au fost: Temperatura maxima absoluta: +44.5°C la Ion Sion (județul Brăila), pe 10 august 1951. Temperatura minima absoluta: -38.5°C, la Bod (jud...
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari