TurisMALL
powered by

Formula 1 Franta

Eveniment Auto
Perioada: 21/07/2022 - 24/07/2022
Locatia: Franta / Paris
Marele Premiu al Franței este una dintre cursele anuale ale calendarului compețional al Formulei 1, întrecere organizată de Federația Internațională de Automobilism.

Cursele de automobile își au originea în Franța, Marele Premiu al acestei țări fiind cea mai veche competiție de acest gen. Cursa a fost organizată pentru prima dată pe 26 iunie 1906, la Sarthe, sub auspiciile Automobil Clubului Francez. La start s-au prezentat 32 de automobile.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Saptamana culturii - Roma
In fiecare an orasul Roma organizeaza asa-numita "Saptamana a culturii" sau Settimana della Cultura,..
Stiai ca?
Pestera cu cea mai inalta coloana (61,5 m) este Them Sao Hin din Thailanda.... Lacul de baraj Kariba reprezinta lacul artificial cu cel mai mare volum de apa din lume. Are o capacitate de stocare de 180 km³ si se extinde pe 280 km. Barajul Kariba este un baraj hidroelectric ...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari