TurisMALL
powered by

28647

Ghid Albena
Unde sa te cazezi

Albena

Cei care opteaza pentru un sejur in Albena, au la dispozitie diferite oferte de cazare. Cu toate ca este o statiune cosmopolita, intr-o continua dezvoltare, Albena are un singur hotel de 5 stele. Cu aproape 15.000 de locuri disponibile, turistii se pot caza in hoteluri de 2, 3 sau 4 stele, in case de vara sau in bungalow-uri elegante.

Hotelul Flamingo 5* se bucura de o locatie centrala, la 100 m de plaja statiunii. Echipat cu cele mai recente colectoare solare pe o suprafata de 600 m? pentru furnizarea de apa calda, hotelul urmeaza o politica ecologica, in scopul economisirii energiei si a protectiei mediului inconjurator. Hotelul Flamingo are 260 camere elegant decorate, cu paturi king size, aer conditionat, minibar, TV, baie din marmura si balcon cu vedere spre mare. Pretul unui nopti de cazare, cu demipensiune incepe de la 28 euro si ajunge pana la 80 euro in varf de sezon.

Un alt hotel excelent este Kaliakra Superior 4*. Situat pe plaja cu nisip auriu, hotelul are numeroase facilitati care va asigura un sejur relaxant: piscina pentru adulti si copii, restaurant, bar, program de animatie, internet gratuit. Hotelul Kaliakra Superior 4* are 103 camere spatioase cu o suprafata de 40 metri patrati fiecare, toate cu vedere la mare. Pretul unei nopti de cazare cu ultra all inclusive porneste de la 36 euro si ajunge pana la 90 euro in varf de sezon.

Hotelul Ralitsa Superior 4* se afla in centrul statiunii si este unul dintre cele mai populare hoteluri printre familiile cu copii mici. Hotelul a fost renovat in intregime in anul 2003 si are 2 corpuri de cladire: prima are 6 etaje si 2 filturi iar cea de-a doua 5 etaje si un lift. Ralitsa Superior este un hotel atractiv nu numai prin dotarile moderne si pozitia excelenta, dar si prin serviciile de calitate. Hotelul dispune de 251 camere duble si single si 3 apartamente, toate dotate cu baie, telefon, radio, televiziune transmisa prin satelit, aer conditionat si balcon. Pretul unui nopti de cazare, cu all inclusive incepe de la 26 euro si ajunge pana la 45 euro in varf de sezon.

Foarte aproape de plaja se afla si hotelul Magnolia 3*. Inconjurat de multa verdeata, hotelul Magnolia este o alegere buna pentru turistii cu un buget mai restrans. Hotelul a fost renovat in anul 2002 si are 200 camere duble si triple dotate cu aer conditionat, TV, frigider, telefon, baie si balcon. Pretul unui nopti de cazare, cu all inclusive incepe de la 26 euro si ajunge pana la 44 euro in varf de sezon.

In centrul statiunii, langa zona de restaurante si terase, se afla hotelul Oasis 3*. Hotelul are 163 camere curate, frumos decorate, dotate cu baie (dus sau cada), telefon, TV satelit, baie si balcon. Pretul unui nopti de cazare, cu all inclusive incepe de la 26 euro si ajunge pana la 45 euro in varf de sezon.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Olarescu stefan Guest, 21.04.2011

Bravo voua ! CONCRET , SI DEOSEBIT DE UTIL !!!!!!!!!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Stiai ca?
Youtube a fost infiintat in februarie 2005? Fondatorii sunt trei angajati PayPal: Steve Chen, Chad Hurley si Jawed Karim. A fost cumparat de Google in octombrie 2006? Compania a fost cumparata pentru... In afara genialului Michelangelo, care a pictat plafonul si peretele deasupra altarului Capelei Sixtine, la pictarea peretilor laterali au contribuit alti mari pictori ai timpului precum: Pietro Perug...
Dictionar turistic
Greutatea acceptata a bagajelor - Cantitate de bagaje pe care un pasager o poate incarca la bordul unei aeronave. De exemplu, in sistemul utilizat in cadrul liniilor aeriene, greutatea acceptata a unui bagaj este de 30 kg/persoana pentru clasa business si 20 de kg/persoana pentru clasa economic.
7 recomandari